Urat din partea unui parinte sa faca asa ceva, dar poate ea isi doreste sa pleci la tatal tau. daca zici ca nu o mai suporti, fa pasul asta. e singura solutie sa te linistesti.
... urat din partea ei, ar fi bine sa nu mai vorbesti cu ea treci pe langa ea fara sa o bagi in seama sa vezi cum reactioneaza
De ce nu il rogi pe tatal tau sa te ia cu el acolo unde este? el ar trebui sa vorbeasca cu m-am ta sa lamureasca aceasta problema sa o intrebe ce o determina sa faca acest lucru si sa ii explice ca nu este bine ceea ce face ea.imi pare rau sper ca o sa se rezolve aceasta problema!
:*
Multumesc mult pentru sfaturi.problema e ca e in strainatate si are alta viata acolo, daca m-as ruga de el, m-ar lua dar totusi va fi greu. Ea isi doreste imi spune ca ea nu sta cu mine si sa plec la el.
Imi pare atit de rau pentru tine, exact ea, care ar trebui sa-ti fie cea care sa-ti dea sfaturi, acum la virsta asta grea.eu nu stiu cum e asta.ptr. ca mama mea se comporta excelent cu mine. uneori am impresia ca nici nu merit...Ai incercat sa vorbesti cu ea? sa o emotionezi foarte tare, vorbind cu ea? Eu zic sa-i spui ca ai nevoie de ea, ca ea ai nevoie de vorbe calde de la ea s. a. m. d. poate totusi isi va schimba atitudinea!
Multa bafta si sincer imi pare rau pentru situatia in care esti!
Tipul asta de probleme se reolva intre 2 persoane mature, tu nu ai puterea de a vorbi cu mama ta si sa o faci si sa inteleaga pentru ca pana la urma ea te-a facut si cel mai potrivit sa stea de vorba cu ea e tatal tau! Daca el tine la tine ar trebui sa faca imposibilul sa iti fie tie bine indiferent de ce viata duce acum si la cati km distanta e! Pana nu rezolva problema cu mama ta nu trebuia sa plece de acasa! Iar tu ar trebui sa accepti sa mergi la el daca e posibil, nu te mai gandi la ce lasi in urma(iubit, prieteni)pentru ca suferinta ta e prea mare, asta nu e viata de adolescent! Sfatul meu e sa incepi o viata noua alaturi de tatal tau! Bafta!
Frate eu o inteleg perfect, si mama in ultima vreme se poarta mizer cu mine. fara motiv.deci anii trecuti stateam pana la 12 afara, eram toataziua plecata, nu faceam nimic. anul asta nu mai am prieteni, ies rar si atunci da stau de dimineata pana seara, dar la 10 maxim sunt acasa.si totusi chiar daca stau toata ziua in casa... face bartai scandallu si imi zice ca sunt o depravata, ca nu'si in stare de nimic, ca fac numai rele, si kkturi.Anii trecuti mi-era cea mai buna prietena, dar acum a luat-o dracu