Pune-l sa aleaga intre pauza definitiva sau pe tine, e bine ca tragi de el sa nu te lase dar cine a gresit mai mult daca tu schimbate in caz ca e vina lui s-ar putea sa nu mai mearga treaba deloc
Pauzele îs chiar foarte ok mai ales dacă ați avut o perioadă mai tumultoasă, vă ajută să vă regăsiți un pic, să vă calmați și după puteți discuta calm problemele relației și să încercați să le rezolvați ca să nu mai apară situații pe viitor. Numa asigură-te că el chiar vrea pauză și nu despărțire definitivă
Oricât de mult îl iubești, se pare că el nu te iubește sincer!
Luați o pauză, reevaluați relația voastră și după aceea vedeți dacă puteți sau nu continua relația.
Dragostea cu sila nu se face. Iar, relația voastră e terminată!
Ar fi o idee sa ne zici cit 12 ani aveti si ce "chestii" s-au adunat in perioada asta asa de scurta. A dat like la alte fete pe FB?
Si eu sunt de acord cu tot ce s-a zis mai sus, și laSoledad și încă un coleg au atins ambele variante:
Fie el nu simte nimic pentru tine (e genul care aleargă din floare în floare, și ar trebui sa fii bucuroasa ca scapi de el).
Fie a încercat, însă ești tu cam dificila și s-a saturat de toanele tale, asa ca vrea sa se liniștească, și cine știe, poate spera sa își găsească pe cineva mai bun în timpul asta.
Sau exista și a treia varianta, pe care o simt la fel de plauzibila:
Vede ca ești dependenta de el și vrea sa pună presiune pe tine sa faci lucruri mai deosebite pentru el, pe care nu le-ai face în mod normal (iar dacă îți vine cu propuneri de genul, merita o tigaie în cap)
Mdah... ia luati si uitati-va ce intrebari a mai pus inainte sa raspundeti. Si eu am uitat sa fac asta prima oara, recunosc. 13 ani, virgina.
De pauza ai nevoie la munca, la efort, la stres, adica la lucruri care te obosesc. Daca relatia a ajuns sa te oboseasca, nu ai nevoie de o pauza, ci sa termini cat mai repede relatia. Aceasta trebuie sa-ti dea viata, nu sa ti-o ia.
Nu are rost sa amani inevitabilul, nu are rost sa pierzi timp din viata intr-o relatie disfunctionala.
Dupa 4 luni vrea pauza ca nu e capabil de o relatie sau ca nu te mai suporta. In ambele cazuri ar trebui sa scapi de el. Fiindca el asta vrea sa faca cu tine, sa scape de tine. Nu ai cum sa-l mai astepti sa se mai întoarcă cum a plecat. Nu atata timp cat pleaca si incearca ceva cu altele, apoi se intoarce la tine.
Daca e plecat cu gandul de mult, sa plece si cu fizicul.
Respectă-te pe tine însăți în primul rand!
Respectă-te pe tine însăți mai mult!
Daca el chiar are nevoie, ar trebui sa luati o pauza. Daca pui presiune aiurea pe el, nu o sa iasa nimic bun. Daca va iubiti cu adevarat, veti astepta cu nerabdare sa va intalniti din nou, daca nu... Viata merge inainte.
Dacă ai fost isterică, acum suporta consecințele. Lasă-l in pace si gata, accepta realitatea. Aia nu e pauza ci jet total
Ai avut un iubit.
Daca dupa 4 luni vrea pauza este clar.Nu stia ce sa zica ca sa scape mai repede de tine.
Mai bine cauta alta victima.
În patru luni ..incep certuri...dar imaginează.ți să îți fie soț! De aceea cred eu când e vorba de un cuplu ..trebuie să se cunoască unul pe celălalt minim 2 ani ..parerea mea! Pentru că după ce ai spus Da si apare si un copil! S.a zis cu tine!
Cel mai bine este sa ii asculti dorinta. Daca te iubeste asa cum spune el se va intoarce la tine, daca nu, nu te merita. Sper ca te-am ajutat! Bafta!