| Ramonnik a întrebat:

Eu am un iubit si una dintre prietenele mele cele mai bune se da la el. Am observat asta la scoala ca se tot uita dupa el.Am vorbit cu prietenul meu si el a zis ca nu ii place de ea, ii place de mine si ca o uraste ...nu stiu daca sa il cred ca ea mi-a zis ca a sarutato( ea nu stie ca el este iubitul meu)...Sa il cred pe el sau pe ea? Fundaa

4 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Dacă o numeşti *cea mai bună prietenă* de ce îi ascunzi anumite chestii? Spune-i că eşti cu el, dacă îţi este cu adevărat prietenă o să-şi ia gândul de la el şi o să-ţi spună adevărul în legătură cu sărutul.

| Valeria_Micleuşanu_1993 a răspuns:

Verifica acest fapt... daca ea are numarul lui de tel, mesaje cu el etc atunci el te inseala...organizeaza o intilnire intre ei vei vedea rezultatul.
http://valeriamicleusanu.blogspot.com/

| alexandra033 a răspuns:

Spune-i prietenelei tale ca este iubitul tau.si daca vezi ca dupa ce stie ca e iubitul tau inca se da la el.inseamna ca nu este o prietena buna.iar daca iubitul tau o saruta...eu cred ca prietena ta stie ca iti place de baiatul asta si ii place si ei si vrea sa te faca sa il lasi ca sa se poata baga ea inainte

| Anonyymus a răspuns:

De obicei fetele intre ele cand vorbesc una spune mai multe pentru a o face pe cealalta sa se simta aiureawinking

si poate stie ca sunteti impreuna si vrea sa te faca sa te desparti de el.si daca tu esti cu el nu are cum sa iti spuna ca nu o place