Vezi sa nu se joace cu mintea ta, lasa trecutul ei in spate si vezi cum se comporta cu tine, dar nu vad nimic serios la mijloc cand apare fraza "sa o luam usor", emotia se simte, nu se gandeste, daca te place cu adevarat nu o ia usor deloc, te face al ei cu prima ocazie.
Daca aveti prioritati diferite, adica tu doresti sa te asezi la casa ta si ea inca doreste sa se distreze, nu, nu prea e ok relatia.
Binenteles ca e ok dar ar fi mai ok daca tu ai avea 35 iar ea 27...
La 20 de ani ea inca e aventuriera, nu te astepta la nimic serios deocamdata. Probabil e cu tine ca a vazut ca ai masina ca o poti duce mereu unde vrea etc.
Poate ca nu e asa dar asa pare la prima vedere, oricum continua relatia cu ea si timpul va decide daca chiar te iubeste...
Fata pare încă conectata cu trecutul ei adolescentin, nu cred ca ia în serios relația, ești doar un număr, ce-i drept, o ocazie rara, un tip ca tine, cu o gândire matura și situație bună, nu mai pupa ea.
II faci plăcerile, o bagi în seama, o tratezi bine, normal ca sta ca câinele în covata, ca pisica după soba.
Confortul e numărul unu, nu contează cine i-l oferă.
Eu as opta pentru o iubita mai matura cu ceva experienta de viata, pe care sa ma pot baza și că-mi oferă suport la necaz și de la care am ceva de învățat dacă e nevoie.
Toate relațiile de acest tip, cunosc o grămadă, au fost destinate eșecului. Și culmea, tipul în cauza, la aproape 40 de ani, după un divorț și vreo trei iubite tinerele care toate i-au dat papucii dupa ce l-au consumat, tot,, prospături'' cauta tembelul.
Multa bafta și deschide ochii.
Cheers