Te faci ca din intimplare ...nu ai fost atenta si te ai ciocnit de el. Apoi intri in vb cu el... daca vine de mult in acest club?, daca ii place, ...si apoi in functie de cum decurg lucrurile improvizezi si tu. Bafta.
Pai il bagi si u in seama.ca de exemplu il intrebi cum i se pare acest club sau mai stiu eu.altele. vb cu el si poate ai noroc si iti cere id sau nr te telefon.succes!
Creezi o diversiune ca sa vorbesti cu el... spre exemplu scrii un biletel si vorbesti cu ospatarul, cand ii duce comanda, sa ii dea si biletelul...sau sunt multe lucruri care le poti face.
Cand va dun baiat dragut am aceeasi probleme ca si tine asa ca eu incerc sa evit sa ma uit la el acoperindu-mi fata cu parul si il pandesc printre firele de par dar totul e altfel cand se uita si el la mine si imi zambeste.....deci incearca sa faci cum iti spune inima cel mai intelept lucru
As putea spune ca m-as duce la el m-as prezenta si poate ca mar invita la dans... daca ar fi vorba de un club... sau daca nu ai tupeu mas apropia de el...si,, din greseala'' las calca sau ceva de genu dar nu foarte puternic inct sa se supere...