Sa ii iei e o varianta. Sa ii oferi ceva ce el își dorește suna și mai bine.
Have fun!
Nu cred ca ar trebui sa ii iei un cadou, nisre vorbe frumoasre, ar fi de ajuns, zic eu, sau poti sa i iei ceva semnificativ, o bratara de exemplu, pe care sa o aiba amintire.
De obicei o relatie se aniverseaza la an. Dar nu este o regula anume. Inseamna ca relatiile tale nu ating un an daca vrei sa aniversezi la o luna. O cina romantica, functie de bugetul tau, ar fi mai potrivit.
Relatia se "sarbatoreste" maxim o data pe an. Nu stiu de unde scoate lumea "facem o luna" sau "facem doua saptamani". Nu e o zi deloc speciala, mai ales cand te gandesti ca altii au stat 70 de ani impreuna, deci ar fi ca si cum ati sarbatori ca ati ajuns in Liga a5-a.
Probabil, aproape sigur, esti foarte tanara, de aici si ideea asta puerila. Deci nu, nu ar trebui sa-i iei niciun cadou, nu este nimic de sarbatorit, e o zi ca oricare alta.
Nu trebuie sa iei nimic, cadoul esti tu si va fi multumit cu asta, nu va simti nevoia de altceva de la tine, asta daca te iubeste cu adevarat. Poti sa iei asa ceva simbolic, niste prajituri sa le mancati impreuna, ceva bun de mancare.
Andreyyy18 întreabă: