| Lidia146477 a întrebat:

Eu cu iubitul meu suntem rude mai îndepărtate verișori de gradul 3 părinți noștri nu sunt de acord cu relația noastră.Noi nu știam sigur de ce grad suntem verișori dar am întrebat părinți și au zis ca suntem de gradul 3 nu de gradul 5 cum am crezut noi.Eu am 17 ani iar el 19 ani ne iubim mult.Ce să facem în situația asta în care părinți nu sunt de acord?

Răspuns Câştigător
| KovacsB a răspuns:

Altii au fost frati si au facut copii sanatosi.Vedeti-va de treaba si lasati-i pe altii sa latre linistiti.
Daca intrebati pe popa din sat o sa va zica:Fraţii de o mamă sunt de gradul II de rudenie; verii primari sunt de gradul IV de rudenie; verii al doilea sunt în gradul VI de rudenie şi nu se pot căsătorii unii cu alţii; verii al treilea sunt în gradul VIII de rudenie şi aceştia au voie să se căsătorească între ei

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Secs protejat.
Dragostea va trece, sunteti tineri rolling on the floor

| LisaJulie a răspuns:

De obicei relațiile dintre rude nu se termina bine și nu te supăra dar la 17 încă ești minora, nu mai bine mai aștepți un an pana iei decizii

| Annie92 a răspuns:

Buna Lidia, e normal ca părinții sa nu fie de acord cu asta. Sunteți rude! Motivul fiind incest. Nici casatorie nu e voie. Motivul principal fiind faptul ca dacă faceți un copil poate avea defecte genetice grave… Știu ca țineți unul la altul dar mai bine vă despărțiți. Sunt atâția băieți pe pământul asta sigur o să găsești pe altcineva.

Răspuns utilizator avertizat