| AnaMaria6555 a întrebat:

Eu cu logodnicul meu vrem sa ne căsătorim. Eu am 22 de ani el are 26 de ani, noi ne iubim însă eu nu ma simt pregătită de căsătorie, suntem de 3 ani împreună. Ce sa fac în legătură cu asta?

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Dacă nu te simti atrasa de el nu trbuia sa accepti sa intri un aceasra relatie sa ametesti omul degeaba.
Daca nu te simti pregatita pentru ca ai dubii referitoare la caracterul lui, desparte-te, daca un barbat nu se schimba inainte de casatorie, mici sanse sa se schime dupa.
Daca nu te sumti pregătita pentru ca parintii tai nu au avut o casatorie buna si ideea de căsătorie nube asociata in mintea ta cu ceva ce aduce fericire omului, te incurajez sa citesti carti crestine desore casatorie sa vezi ce principii daca le integrezi un relatie conduc la o casatorie fericita si savte rifi ca Dumbezeu sa te ajute sa ai o casatorie mai buna decat cele pe care le-ai vazut de aproaoe.

| Violleta2022 a răspuns:

Ai mai pus intrebarea asta de 4 ori:

https://www.tpu.ro/utilizator/actdrh/intrebari/

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Foarte frumos ca va iubiti.
Ce sa faci? Mai astepti sa cresti.
Inainte de pasul asta, ar fi bine sa devii independenta financiar: iti termini studiile (daca esti la facultate), iti gasesti un serviciu sa ai banii tai.

| 1onur a răspuns:

Să nu te meriți și nici nu te căsători dacă asta nu-ți dorești.

| Miruna333 a răspuns:

Eu cu logodnicul meu vrem sa ne căsătorim
noi ne iubim însă eu nu ma simt pregătită de căsătorie
Inseamna ca tu nu vrei acest lucru, doar el
Esti mult prea tanara, te casatoresti cand esti 100% pregatita. Nu face o greseala atat de scumpa pentru nimic