Ce are rebeliunea cu baietii, nu am inteles, dar am inteles ca vrei sa fii o fata cuminte si sa nu o superi pe mami.Nici nu e greu, sa fii o fata ascultatoare, tinand cont ca baietii ravasesc mintile si inimile fetitelor cuminti. Prea mari avantaje nu ai daca umbli cu baietii, mai mari sunt daca ramai cumintica, supusa, ascultatoare.Mai bine gandeste-te ce vei face in viata, ca azi, cu cea mai buna facultate nu faci mare lucru, decat daca esti ffff buna.
Mai asteapta sa mai cresti. Astfel, ti se va mai dezvolta mintea, te vei maturiza, si o vei intelege mai bine pe mama ta. Si lasa baietii deocamdata deoparte, de ce sa fii cu inima frinta inainte de vreme?
Nu crezi ca mama ta stie ce e mai bun pentru tine, deocamdata? Nu o supara pe mama ta.
Uneori parintii nu inteleg ca in zilele noastre un copil este capabil inca de foarte mic sa ia decizii in ceeea ce il priveste, ca este pregatit de mic sa isi asume anumite responsabilitati si ca stie uneori mai bine decat oricine ceea ce este mai bine pentu el.Deaceea parintii obliga copilul sa se imbrace cum vor ei sa manance ce vor ei sa aiba ce prieten vor ei (daca ei vor). Daca ai reusi sa porti o discutie cu mama ta in care sa ii explici ca esti pregatita pentru a avea un prieten si ca asta nu te va schimba cu nimic eu cred ca ar intelege si ea si ti-ar da mai multa libertate adica te-ar lasa sa ai si tu un prieten sau eetc...
Barfta...(Funda)