Se pare că ambii nu aveti minte si e normal la varsta voastra.
Nu stiti ce implica sa cresti un copil, pe termen lung.
Lăsa-ti joaca de a face copii, ca nu sunteti pregatiti pentru asa ceva. Nu stricati viitorul unei fiinte.
Cum dracu sa îți dorești un copil la 16 ani? Cu ce spanacul masii întreții copilul ăla?
O idee foarte bună.
De ce să te bucuri de copilărie, să-ți trăiești puțin tinerețea, să termini niște studii, să-ți faci o carieră și să-ți construiești un viitor, când poți să le arunci pe toate pe fereastră și să faci un copil la 16 ani?
întreabăți părinți nu-i de joacă nici de glumit și nici un experiment copilul acela este un suflet o inimă o viață pe care voi nu aveți habar un singur gram in ce vă băgați și vreți să faceți. Cu Școală ce ai sa faci? Lași școala și te apuci sa faci copii când tu ești un copil care încă nu-și poate câștiga pâinea independent fără să-ți asiguri un trai ție și vrei sa faci un copil? Romeo ce face? Pe tikok i-a dat subscribe lui Vali spider si Teo ros? Asta este venitul vostru pentru (voi doi) nu mai zic de alt-ceva... Tu vrei sa faci copil pe garanția părinților tăi sau cum cum ai sa faci? Tu ai habar ești conștientă ce vrei sa faci? Ști nu că copilul ăla trebuie crescut cineva trebuie să aibă grijă de mâncarea lui de hainele lui de condițiile lui de sănătate lui eu nu vă mânca ori și ce nu poți să-i dai carne prăjită cu sos de roșii el va avea mânăcarea lui de bebeluși specială până la o vârstă apoi altă mâncare apoi hăinuțe apoi mediu sănătos și educație unde ai să-l crești? La părinți? Tu cu scoala ce ai de gând sa faci până la urmă?
Am vrut sa știu cum sa procedez. Eu nu sunt de acord de a face un copil la 16 ani și sincera sa fiu nu știu cum sa ii spun chestia asta
Ținete de schoală daca vrei sa ajungi o mamă ce-i poate oferi educație copiilor săi nu-ți face grijă că nu vei avea bărbat să-ți faci un copil (nu ți-o spună cu nici un gram de răutate) și fă-ți grijă dacă nu vei putea să-ți câștigi pâinea cinstită și fă-ți grijă dacă vei rămâne schoală fă-ți grijă dacă cu cel ce vrei să-ți întemeiezi o familie este un om care consumă băutură scandale bătăi certuri droguri alcool Destrăbălarea fă-ți grijă nu sa ajungi să-ți vinzi sufletul și inima pentru nimic. Nu-i târziu să-ți începi schoală ținete de școală...