| cata3333_3885 a întrebat:

Eu de obicei nu ma inteleg prea bine cu mama...ma cert cu ea.nu.i convine nimic din ce fac... ce sa fac sa fiu mai aproape de ea.si sa nu ne mai certam?

Răspuns Câştigător
| Kandy17 a răspuns:

Problema aceasta am avut-o si eu.Parerea mea este sa incerci s-o analizezi si sa te abtii atunci cand ai tendinta sa o contrazici sau sa tipi la ea :d.Stiu ca e destul de greu pentru ca tu simti ca ai dreptate si trebuie sa-ti expui punctul de vedere insa la mine a mers.Incet,incet am inceput sa ne intelegem, si a capatat incredere in mine - asta e cel mai important.Sa stie unde esti chatterbox cu cine...( ok nu chiar mereu smug ). Sper ca te-am ajutat :*:*

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In primul rand trebuie sa analizezi motivele de cearta, cine este vinovat/a si cine incepe, de regula, cearta. Dupa ce ajungi la o concluzie privind cele de mai sus o sa poti gasi si mijloace pentru a nu mai aparea conflicte, in primul rand acelea de care esti tu vinovat/a. Nu strica si o mica discutie deschisa cu ea in aceasta problema. Mai trebuie sa fii cat mai aproape de ea, sa o asculti si sa faci ce-ti spune si sa-i dai tot ajutorul posibil, dupa puterile si cunostintele tale, in rezolvarea unor probleme domestice (curatenie, bucatarie, cumparaturi etc). Nu strica sa-i arati ca o iubesti, sa nu-i ascunzi si sa te sfatuiesti cu ea in toate problemele tale. Mai trebuie sa-i fii, cat de putin si macar moral, un suport in problemele ei. Procedand in sensul celor aratate aproape sigur o sa aveti o relatie apropiata si nu o sa va mai certati. Succes si numai bine!

| Alle15 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa intelegi ceea ce-ti spune mama ta deoarece ea stie mai bine ce trebuie sa faci in viitor.Ea a trecut prin astea deci incearca sa te aptini din cearta. Daca ai stii tu cum se simte mama ta?

| YukikoMaya a răspuns:

Incearca sa o asculti sa faci ce-ti cere si apoi incearca sa-i vorbesti dar sa fii calma

| al3xby3x a răspuns:

Incearca sa faci lucrurile perfecte sa stii ce faci sh foy un cadou de ex acum de 8 martie sau d 1 martie. poate o sa va mai apropiati eu asa crd... sper sa va apropiati cat mai mult happy

| jonny_2743 a răspuns:

Sincer sa fiu asa ma cert si eu cu mama, spune-i ce simti...big grinbaftahappy

| 006iulia a răspuns:

pai sa o mai asculti si tu din cand in cand. asa eram si eu dar dupa ce a plecat in Italia ii simteam lipsa, si imi doream sa nu fi avut acele certuri groaznice. asa ca vorbeste si tu mai calm cu ea si o sa vezi ca o sa fie bine. sper ca ti.am fost de ajutor. ceaohee hee

| alexandratudosa a răspuns:

Uite, si eu ma cert cu mama mea, dra ne si impacam...sunt o fire sufletista si o iubesc poate ca ii trebuie mai multa atentie din partea ta, sa nu va mai certati din tot "rahatu" ( scuze de expresie ) acum sufar, m-am e plecata in iatalia (la munca ) si uneori am nevoia sa spun ce am pe suflet dar nu am cui toti te pacalesk parerea mea impacate cu ea si fa tot posibilul si imposibilul de a nu va mai certa kiss