Problema aceasta am avut-o si eu.Parerea mea este sa incerci s-o analizezi si sa te abtii atunci cand ai tendinta sa o contrazici sau sa tipi la ea :d.Stiu ca e destul de greu pentru ca tu simti ca ai dreptate si trebuie sa-ti expui punctul de vedere insa la mine a mers.Incet,incet am inceput sa ne intelegem, si a capatat incredere in mine - asta e cel mai important.Sa stie unde esti cu cine...( ok nu chiar mereu ). Sper ca te-am ajutat :*:*
In primul rand trebuie sa analizezi motivele de cearta, cine este vinovat/a si cine incepe, de regula, cearta. Dupa ce ajungi la o concluzie privind cele de mai sus o sa poti gasi si mijloace pentru a nu mai aparea conflicte, in primul rand acelea de care esti tu vinovat/a. Nu strica si o mica discutie deschisa cu ea in aceasta problema. Mai trebuie sa fii cat mai aproape de ea, sa o asculti si sa faci ce-ti spune si sa-i dai tot ajutorul posibil, dupa puterile si cunostintele tale, in rezolvarea unor probleme domestice (curatenie, bucatarie, cumparaturi etc). Nu strica sa-i arati ca o iubesti, sa nu-i ascunzi si sa te sfatuiesti cu ea in toate problemele tale. Mai trebuie sa-i fii, cat de putin si macar moral, un suport in problemele ei. Procedand in sensul celor aratate aproape sigur o sa aveti o relatie apropiata si nu o sa va mai certati. Succes si numai bine!
Eu te sfatuiesc sa intelegi ceea ce-ti spune mama ta deoarece ea stie mai bine ce trebuie sa faci in viitor.Ea a trecut prin astea deci incearca sa te aptini din cearta. Daca ai stii tu cum se simte mama ta?
Incearca sa o asculti sa faci ce-ti cere si apoi incearca sa-i vorbesti dar sa fii calma
Incearca sa faci lucrurile perfecte sa stii ce faci sh foy un cadou de ex acum de 8 martie sau d 1 martie. poate o sa va mai apropiati eu asa crd... sper sa va apropiati cat mai mult
pai sa o mai asculti si tu din cand in cand. asa eram si eu dar dupa ce a plecat in Italia ii simteam lipsa, si imi doream sa nu fi avut acele certuri groaznice. asa ca vorbeste si tu mai calm cu ea si o sa vezi ca o sa fie bine. sper ca ti.am fost de ajutor. ceao
Uite, si eu ma cert cu mama mea, dra ne si impacam...sunt o fire sufletista si o iubesc poate ca ii trebuie mai multa atentie din partea ta, sa nu va mai certati din tot "rahatu" ( scuze de expresie ) acum sufar, m-am e plecata in iatalia (la munca ) si uneori am nevoia sa spun ce am pe suflet dar nu am cui toti te pacalesk parerea mea impacate cu ea si fa tot posibilul si imposibilul de a nu va mai certa
BuBulinutzzaDragutzza întreabă: