| dasda a întrebat:

Eu il iubesc enooorm de >muult:". Mi. a spus " eu chiar te iubesclove struck pentru nimeni nu am mai simtit asa ceva" intr. un fel m. a convins si simt ca ma iubeste. Dar intrebarea este: Cum pot sa-mi dau seama daca ma iubeste cu adevarat? prin gesturi?[fuuunda.]

Răspuns Câştigător
| Anca a răspuns:

Daca e intotdeauna langa tine cand ai nevoie de el, daca iti iubeste defectele, daca nu se uita la altele pe strada cand e cu tine si e total absorbit de persoana ta, daca e gelos din cand in cand ( fara a exagera ), daca te sustine in tot ceea ce faci si daca urmareste binele vostru in tot ceea ce decide.

2 răspunsuri:
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Nu conteaza prea mult ceea ce iti spune pentru ca poti spune multe chestii iar cand un barbat isi baga ceva in cap devine artist laughing) conteaza ffff mult cea ce iti demonstreaza. fundita?

| juventinu a răspuns:

Tbebuie sa simti, daca te iubeste sau nu. Vezi si tu daca apreciaza ce faci, (in orice domeniu), daca te sustine, daca iti da sfaturi utile, daca te sustine... chestii de genu, ce nu par importante, dar pana la urma ele sustin dragostea. asta e parerea mea!