| rebecca_4159 a întrebat:

Eu imi doresc mult un beagle dar mama nu e de acord.eu si tata visam de mult la unul dar ce fac cu mama? cum sa o conving? daca are cineva raspuns va rog sa mi-l trimiteti.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu mi-am dorit mult un catel cand eram mic dar nu m-a lasat tata, se pare ca la voi cocosul e mama laughing arata-i mamei tale ca esti destul de responsabila pentru. a avea grija de catel caci nu doar te joci cu el, mai trebuie sa-l ingrijesti, sa-l hranesti, plimbi, sa ai grija pe unde-si lasa nevoile biologice- urina, fekle, succes in convingerea mamei si nu uita sa fii ascultatoare si iubitore, da-te tot timpul pe langa ea cu ochisori de catelus si cred c-o vei convinge, parintii-s rasplatesc copii ascultatori, eu am fost un dracusor devil

3 răspunsuri:
| Ben. a răspuns:

Dc mama nu e de acord, micul vostru complot e zadarnic.

| AllenTJ a răspuns:

Pentru ca o sa realizezi cata munca o sa ai cu el sa te scoli in fiecare dimineata la ora 6:00 si poate esti mica si trebuie sa inveti, si o sa fi cu gandu numai la catel, mi se pare normal, chiar daca si eu am vrut catel, nu m-au lasat...

| lia a răspuns:

Am avut si eu cand eram mica un catel... o chema Tiana, de rasa Canis. Singurul lucru care il faceam pentru ea...era sa ma trezesc dimineaza si sa o scot afara, in rest totul facea mama. Intr-un weekend, am fost plecata si cand m-am intors nu mai era Tiana sad
Cred ca realizezi motivul pentru care Tiana nu a fost acceptata in familie, pentru ca nu insemna decat o grija in plus pentru mama. Asa ca, daca mama ta hotaraste ca inca nu este momentul, inseamna ca stie ea ce stiewinking