Discuta acest aspect cu Phsihiatrul, fiindca acela iti va explica cum sta situatia ta!
Parintii nu sunt atasati de tine, ca esti adult, ditamai femeia, doar te supravegheaza cu strictete fiindca nu vor sa te piarda si in nici un caz la volanul unei masini.
Din coma te poti trezi sau nu...
tu ai fost norocos.
Un parinte isi face griji pentru copilul lor cat vor fi ei pe acest pamnat.
Coma inseamna aproape mort.
De obicei in astfel de situații doctorii nu garantează nimic.
Parintii tai au trait o trauma si trebuie să-i intelegi.
Probabil le mai trebuie vreo doi ani pana sa se detaseze putin de acel episod.
Posibil au nevoie de terapie, caci nimic mai greu pentru un parinte decat sa vada cum copilul lui face cunostinta cu moartea.
Incearca sa intelegi situatia pana isi mai revin din soc.
Coma este linia subțire între viață și moarte. Logic că ai tăi sunt atât de atașați de tine, deoarece cea mai mare frică a unui părinte este să își piardă copilul. Deși nu sunt părinte, deoarece am doar 25 de ani, îmi imaginez cum ar fi acel cumplit eveniment nefericit. Și ai mei sunt la fel de atașați de mine, deoarece am o problemă de sănătate. Nu prea știu ce ar fi de făcut, sinceră să fiu. Știu că nu te-am ajutat mai deloc cu acest mesaj, dar cu toate astea singurul lucru pe care îl știu, este felul în care te simți, cred. Dacă cumva dorești să vorbești cu cineva, eu sunt dispusă să vorbesc și să ascult, doar dacă vrei.