| SunnyDay79 a întrebat:

Eu indragesc foarte mult cainii si as vrea sa imi cumpere parintii unul.Cum pot sa-i conving?

Răspuns Câştigător
| mistic_1321 a răspuns:

Gaseste metode sa le arati ca esti capabila sa ai grija de un caine. Nu ai nicio prietena care ti-l poate imprumuta un weekend? Sau arata-le ca te-ai documentat cu privire la ingrijirea cainilor si esti capabila sa ai grija de unul. Explica-le ca esti o persoana responsabila si in cazul in care ei considera ca nu te descurci bine le poti spune ca au acordul tau sa il vanda.

Iar daca nu merge nici asa...cauta o ruda sau cineva apropiat mamei sau tatalui tau si adu'o de partea ta. Asa ai si un aliat de incredere si e posibil sa iti convinga parintii

7 răspunsuri:
| alexoprondrina a răspuns:

Cumpara tu unul si adu-l acasabig grin
Gen: SURPRIZAAA!

| florynnaa a răspuns:

Si eu am aceeasi probl.ne potrivimlaughing serios...in fine.in primul rand. daca stai la apartament sigur parintii tai nu vor fi de acord cu unul de talie mare.(cum ar fi labradorii) asa ca ar fi mai bine sa-ti faci planuri cu unul mikutz:X:X daca stai la curte, nu cred ca ar fi o problema daca iti iei unul mare.depinde si de spatiul de acolobig grin.cum sa ii convingi? asa.:te duci la ei, si ii rogi in mii de feluri. le spui ca ti-ai dori si uh un prieten adevarat(se sp ca cainii sunt cei mai buni prieteni ai omului)in fne. daca nu accepta, si sp ceva de genu:''niciodata!''
''nu se poate''
incepi sa le ceri explicatii.''de ce''?
''eu vreau un catel''
mai...acuma deinde si de parinti cat de intelegatori sunt.pe ai mei i-am covins asa.nu stiu. daca nu se poate si nu se poate, asta este.ai putea sa le spui sa-ti ia papagal sau hamster, sau broscute testoase:X:X:X. sper ca am fost de ajutor.BAFTA! fundita? PLsss

| dienutzza a răspuns:

Poy. spune'le ca te'ar face foarte fericita acest lucru...batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In Romania trebuie o lege care sa interzica vanzarea animalelor, in special, cea a cainilor!
Daca tot iubesti cainele, te intrebi cum se simte el atunci cand e vandut? Daca vrem sa protejam animalele, atunci de ce suntem de acord cu vanzarea lor?

| Psihiatra a răspuns:

Depinde daca poti tine unul.In cazul in care stai la bloc asta ar crea cateva dificultatzi. Daca iti iei un catel trebuie sa fie unul mic.Convinge-tzi parintii ca estidestul de responsabila sa tii unul.Intereseaza-te de caini pe internet si in tot felul de carti. Explica-le cum te-ar ajuta un caine.Adu foarte multe argumente logice si cu putin noroc poate te vor lasa.Eu visez de 11 ani la un cal sad si stiu ca nu-l voi primi sad. Mult noroc si sper sa te ajute toate astea happy

| SunnyDay79 explică:

Mersi mult pentru sfaturi! I-am convins sa imi ia un hamster si la 18 ani un caine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa le arati cat de cuminte si de responsabuila esti, si arata-le ca esti in stare sa ai grija de un animal. dar trebuie sa fi sigura pe tine si sa nu renunti. la mine a functionat

Întrebări similare