| Anonim23091998 a întrebat:

Eu m-am certat cu o prietena sau invers. Problema este ca ea e obsedata de mine. Eu nu mai vreau sa mai fiu prietena cu ea si cred ca maine ma voi trezi cu ea la banca. Ce sa ii spun?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Este foarte simplu, ii spui ca s-a terminat si motivul pentru care tu consideri ca este irecuperabila amicitia.
Sinceritatea trebuie sa fie numarul unu intre prieteni, altfel este minciuna la infinit.

2 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Deci e lesbiancă. Nasol...Ai dat de belea dar încă mai ai o șansă, poți să îi spui frumos că ție îți plac... băieții. Sper să fie adevărul.

| anonimg a răspuns:

Inteleg prin ce treci, dar ceea ce vrei sa faci nu este bine. Adica legi o prietenie si cand nu iti mai place o rupi? Prietenia este doar la bine? Nu este ea de fapt la rau? Iar daca prietena ta a cazut in mocirla -ca sa zic asa-, te murdaresti sa o ajuti sau nu?
Ce parere ai, o iubeste Dumnezeu? Daca da, atunci nu este bine ca sa iti strici caracterul indepartand oamenii de langa tine, ranindu-i. Dragostea treebuie sa se arate in toate lucrurile.
Este adevarat ca noi singuri ne alegem prietenii; dar problema este ca nu le putem intoarce spatele atunci cand nu ne mai place de ei.
Deci daca prietena ta are o problema, atunci ajut-o. Asa am fost creati: sa fim fericiti cu adevarat doar atunci cand uitam de noi si cautam binele altora.
Daca prietena ta are defecte de caracter de care te-ai lovit, atunci spune-i lucrul acesta; dar trebuie s-o faci cu dragoste. Iar daca nu mai ai putere s-o iubesti, atunci gandeste-te cat ti-a suportat Dumnezeu defectele tale de caracter, si inca le mai suporta. Foloseste macar umbra aceea de dragoste pe care o mai ai fata de prietena ta, si vei vedea cat te va coplesi Dumnezeu cu binecuvantarea Sa.
"Dragostea acopera o sumedenie de pacate." (1Petru.4:8)