Crede-ma ca si mie imi e jena cateodata/mai mereu sa ies cu o fata si sa ma plimb ca prostu cu ea de mana prin tot orasu. e absurd pe bune..cateodata nu e bine de loc sa te lasi condus de suflet/emotii... fa ceea ce trebuie sa faci nu sa te lasi condus de suflet.
un exemplu:
am vrut sa ma combin cu o fata frumoasa, cuminte (asa parea). emotiile/sufletul ma impingeau catre ea..insa eu nu..nu m-am dus. a doua zi am aflat exact cine era si cu cine umbla..era cea mai mare curva de la vreo 2-3 orase departare unde a avut loc petrecerea si umbla cu tigani, vagabonti..deci..daca iti e rusine sau frica eu zic sa incerci la alta
Trebuie sa te gandesti la momentele pe care le-ati petrecut inainte si la faptul ca tu ti la ea...si o sa iti treaca aceasta frica. :*
Nu iti fa griji pentru faptul asta. Esti baiat. Este o chestie normala la voi, baietii. Probabil ti-e rusine de chestia asta, pentru ca eu stiu, poate te vad prieteni si rad de tine pentru faptul ca esti prea romantic, iar ei se asteapta la altceva de la tine. Ce stiu eu. Spun din punctul meu de vedere, adica punctul de vedere al unei fete.
linarkfts întreabă: