Rabdare, rabdare, rabdare. Si inca ceva oricine se fereste de un om care se arata asa disperat. Relaxeaza-te si bucura-te de viata de burlac! Atunci cand o sa realizezi asta si o sa fii impacat cu tine insuti, o sa apara si persoana potrivita.
Daniel - fetele serioase nu se gasesc la matrimoniale Roaga-te la Dumnezeu sa aleaga El pentru tine jumatatea ta - nu dispera - orice sac are peticul lui
Afla cu ce greseti, vorbeste cu o amica de-a ta si povestestei tot ce faci la intalniri, iar ea o sa iti spuna unde gresesti
Matrimonialele nu ii solutia de a gasi o fata serioasa, daca te gandesti ca in ziua de azi daca nu ai masina si baaaaaniiiiiiii fetele nici nu se uita la tine(din pacate asa suntem ce sa facem). asta nu ii problema poate nu ai fost norocos deocamdata si pentru ca ai ajuns la 28 de ani de aceea incepi sa te gandesti serios poate la casatorie si de astea (ceea ce nu-i rau). incearca sa iesi pe la baruri(nu deocheate) poate ai vreuna prin cercul tau de prieteni si nu iti dai seama, poate vreuna pe la sevici.aceeasi problema o am eu de 3 ani, NIMIC serios nu se lipeste de mine.eu ca fata, zic sa fi tu insuti, sa nu iti pierzi speranta.nu te mai gandi nu vine niciodata dragostea cand o astepti.
Asta nu e site de matrimoniale.Te sfatuiesc sa numai cauti fete pe net.O sa-ti gasesti tu una odata si odata ce e bun e pus deoparte
Cauta mult si bine! Pe net SIIIGUR vei gasi o fata serioasa, pentru o relatie adevarata .
anonim_4396 întreabă: