| xFaith a întrebat:

Eu merg cu fratele meu la karate. acolo este un asistent (20) de`al lui sensei.

cand ma duc acolo el se cam uita la mine

si eu il cam plac.

faza e ca nu stiu cum sa vb cu el, vreau sa spun ca el este foarte ocupat cu acei copii iar la sfarsit cand se termina orele eu sunt cam grabita sa plec.

dati`mi si mie sfaturi, cum sa vb cu el.

sau cum trebuie sa ma comport in preajma lui

imi dati si mie niste sfaturi?

Răspuns Câştigător
| briana a răspuns:

Poate tipul este mai timid si nu ar curaj sa te ia mai pe direct asa ca ia-l u.Ai spus ca e ocupat cu copii deci intreaba daca are nevoie de ajutor. Sau o metoda sigura ca sa vezi daca te place si vrea sa fie cu tine e privirea. Gaseste un moment cand pur si simplu nu are ce face ca doar se odihneste si el. du-te la el si privestel 10 /15 secunde in ochii. Vei vedea daca is doreste ceva imediat dupa ce au trecut cele 10 sec. Si daca cumva crezi ca nu are curaj sa iti zica ceva mai lasa-i o zi de gandire daca nimic atunci nu merita. Sau o metoda ar fi sa te duci la el sa il iei de mana si sa i zici sa vina cu tine ca ai vrea sa il intrebi ceva si va duceti intr-un colt si i spui: am obs ca sensei se uita la mine cam cidat crezi ca el crede ca nu sunt buna pentru acest sport, dar u ce parere ai crezi ca sunt potrivita pentru acest sport? Il faci u sa fie cu tine te pup. Daca e asiatic sa stii ca si eu mor dupa ei sunt asa draguti buna alegere fato.

4 răspunsuri:
| ღNameღ a răspuns:

Cati ani ai? eu zic sa vb. cu el sa te observe...baietii's la fel toti

mira
| mira a răspuns:

Daca el ar fi interesat in mod real de tine ar gasi o modalitate sa te abordeze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ar trebui sa iti faci timp, ca este in favoarea ta daca-l placi si daca si el te place e perfect.Trebuie sa vorbesti sincer si deschis cu el si sa gasesti lucruri in comun!kiss

| mihaibr11 a răspuns:

Roaga-l sa te invete o kata sau ceva si astfel o sa ai o ocazie mai buna sa vb cu el, mai retras un pic. Odata ajunsa in situatia asta spune-i in mod deschis ce e in sufletul tau. Succes