| Optimus7 a întrebat:

Eu nu inteleg cum uni baieti pot sa isi bata iubitele si cum ele pot dupa o bataie zdravana sa ii ierte foarte repede si usor. Voi cum descriteti un baiat care isi bate iubita? De ce iertarea e asa de rapida?

12 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Să ştii că unii/unele şi-o merită. Nu întotdeauna o palmă aplicată este aşa... degeaba... din lipsă de educaţie sau ţărănime.

| ELLSSA a răspuns:

Sunt contra violentei verbale si cea fizica. Unora le place masochismul...
Nu le inteleg, nu-i inteleg...

| NickiMinaj a răspuns:

Trebuie sa fii incredibil de meltean ca sa lovesti o femeie. ok, te-a enervat, te-a nenorocit etc etc, intrerupi orice fel de legatura, pa si la revedere!
si nu imi veniti acum cu egalitatea intre sexe, pentru ca din punct de vedere fizic nu e egalitate deloc. nu toate suntem hillary swank in million dollar baby.
eu, daca as pati asa ceva ( mai ales de la 'iubitul meu' ) nu ca nu as ierta in veci laughing efectiv ar fi ca si cum nu l-as fi cunoscut niciodata.
nu o sa inteleg vreodata cum unele accepta asa ceva.

| madagascar a răspuns:

Avand in vedere ca multi dintre ei nu au cei sapte ani de acasa si sunt semianalfabeti, pentru ca nu au replica prefera legea pumnului, adica legea prostilor. si femeile uneori dau dovada mare de prostie, considera ca nu trebuie sa se desparta pentru atat lucru si tot timpul le cauta scuze, ba ca a fost nervos ba ca ea a fost de fapt de vina, ii scuza de parca ei nu ar avea creier si nu au avut discernamant. o femeie desteapta si stapana pe ea nu accepta asta.

| haiZI a răspuns:

Nici eu nu inteleg lucrul asta.
Insa sunt si fete care ii bat pe baieti.Eu,mi-am luat cateva palme pana acum, din partea fetelor, la modul cel mai serios.
Personal am ajuns la concluzia ca daca o relatie merge prea bine intervine monotonia si partenera/ul va ajunge sa creada ca esti indiferent/a fata de el si chiar nu incerci, nu iti pasa.
O palma data unei fete sau primita de baiat poate sa o aduca/te aduca cu picioarele pe pamant sau pe fata sa o faca sa simta ca are langa ea un barbat.Suna stupid, ciudat pentru unii baieti sau fete dar putina violenta intr-o relatie nu strica, ci o consolideaza.
Bineinteles ma refer la o palma si nu la violenta intr-un cuplu.Ideea sa lovesti o fata sau sa-ti bati partenera, nu o inteleg.Cred ca aceia nu sunt barbati sau oameni si nici animale, sunt ceva mult mai rau.pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru stefanel: faci descriminare intre cele doua medii! vedem din pacate foarte des in masmedia cum violenta in familie e peste tot:oras, tara.Romania sau Europa.Nu e un fenomen care se intampla doar la tara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bataia e o reactie pur psihologica.Sint impotriva violentei pina cind trebuie sa raspunzi violentei indreptate spre tine, adeca sa te aperi.Problema expusa de tine e mult mai complexa si consider la acei oameni ca bataia e un semn al neputintei in fata unor sentimente puternice.Adeca iubesc enorm dar isi dau seama ca femeile sint departe de ei si intra in neputinta dar continua sa lupte vrind sa-si demonstreze dragostea fara a avea timp sa observe ca sint orbiti cu totul.In cazurile in care iertarea e rapida nu pot spune decit ca iubitele isi constientizeaza "vina".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal eu sun fata si din punctul meu de vedere cel care isi bate perechea este un las sa punem o intrebare :de ce o fata si nu un baiat? pentru ca fetele sunt mai slabe asa ca toate fetele care au aceasta problema eu le spun ca nu ar mai trebui sa vb cu accea persoana ca de la o palma se ajunje la 2 si tot asa,
asa ca fetelor nu va lasatii

| ZORRA a răspuns:

Am si eu o colega la fel e cu el de 3 ani si mereu se plange ca o bate si chesti din astea i-am spus sa il lase dar nu...

femeia e proasta e oarba de iubire probabil ca ii este frica si el ia gasit punctul slab si acum profita eu nu as suporta sa dea un baiat in mine eu as sarui la bataiehee hee) m-as bate parte-n parte cu el

| DuțuAlex a răspuns:

Eu sunt baiat si nu pot descrie alt baiat, dar iertarea este asa de rapida deoarece apare frica, fetelor le e frica de acei baieti si de aceea se impaca cu ei

| Danyella_3923 a răspuns:

Parerea mea este ca tinerii din ziua de azi sunt altfel am 18 ani si vad cum totul din jurul meu e schimbat adica noi cand eram mici am avut o copilarie iar tinerii din ziua de azi la 12 ani ii vez prin cluburi atunci la relatii ce sa te astepti? si fetele care iarta violenta din relatia sa nu e doar de frica, poate fi si de la prea multa obsesie pentru presoana aia, sau il iubeste prea mult si il iarta sunt multe variantehee hee

| Mirυnα a răspuns:

As numi-o "lipsa de recunostinta / de pasare" sau chiar " prostie ". straight face
E total aiurea cum fata iarta ca a fost batuta iarta, unele chiar se mint singure. poate si din teama sau. nu stiu ce sa zic, iar baietii le paresc pur si simplu fara niciun resentiment. Am cateva cuvinte despre astfel de baieti : porci, mitocani, nerecunoscatori, insensibili, f*ck all.
In legatura cu iertarea asta rapida.Sunt unele cazuti. Eu, daca as primi o singura palma, m-as desparti pe loc de respectivu'. Fetele nu sunt bataia baietiilor de joc. Multi au diferite motive pentru care considera ca isi pot permite chestii gen : ridicat tonu` si violenta.
Eu recomand oricarei fete sa nu accepte. Chiar daca vine apoi prostu` si incepe ca ai pare rau, ca el tine la tine si blablabla.singurul lucru la care ar trebui sa se gandeasca fata este : In momentul cand a ridicat palma, nu o mai iubea? A uitat de cat de mult tine la ea pentru o secunda? Atunci, asta nu-i dragoste.

happy