Frate nu stiu de ce lumea isi bate joc de tine poate pentru ca pui aceeasi intrebare de mai multe ori nu am nici cea mai mica idee.Ti-am citit intrebarile anterioare si am observat ca iti cauti jumatatea.Frate stai linistit fiecare om are ceva a lui pus deoparte chiar daca vine mai devreme sau mai tarziu.Ai incredere in tine si vei vedea ca iti vei gasi jumatatea.Iti doresc mult succes in cautarile tale.Bafta!
Problemele tale sunt urmatoarele:1. Confunzi TPU cu un site de matrimoniale si incalci regulamentul cautandu-ti o iubita aici, desi asa ceva nu este permis.
2. scrii cu prea multe greseli de ortografie si este foarte greu de inteles ceea ce scrii, asa de greu incat toata lumea are impreasia ca iti bati joc de noi (pare imposibil ca o persoana sa se exprime atat de prost in scris fara intentii batjocoritoare).
3. blestemi si este bine stiut ca blestemele se intorc intotdeauna impotriva celui care le spune, asa ca Dumnezeu te pedepseste pentru blesteme.
Fete la scoala sau biblioteca, ai cautat? Gresesti, si nu numai o data; " toti utilizatorii de TPU"- nu ma simt, nu am avut nici un contact cu tine pan' acum =>( rezulta ) exagerezi. Cred ca devii cam obsedat cu cautatul asta => exagerezi. Inceteaza s-o mai cauti si poate te va surprinde. Vezi poate ai tu un defect, afla-l si repara-l. Nu se termin maine fetele, si ramai singur. Ai rabdare, si cand te saturi, mai adauga un gram de rabdare.
1. Invata sa scrii romaneste.
2. Lasa naibii agatatul pe site-uri care nu sunt cu destinatie de matrimoniale.
Pune mana pe cartea de gramatica! la 28 de ani exprimarea si gramatica lasa de dorit! Da-le pace! De ce te macina pe tine de ce zile lumea? Lumea-i oricum la gramada.deci. damn it! Pe internet nu se cauta jumatatea.iesi in lume.in aia reala.cobori din bloc si dai de ea.acolo ai mai mari sanse sa-ti gasesti fericirea! multa bafta frate!
La 28 de ani ar trebui sa fi matur. Vad ca pui intrebarea asta obsesiv.
Ai dreptul la fericire, bineinteles, doar ca TPU nu este un site matrimonial.
Lasa frustrarile si blestemele.
In primul rand trebuie sa te linistesti si sa o iei putin mai usor.Iti faci rau singur in modul asta.Nu trebuie sa disperi, nu trebuie sa te lasi prada disperarii chiar daca te simti singur si dezamagit.Trebuie sa ti capul pe buze, sa iti pastrezi zambetul pe buze, sa te linistesti si sa o iei mai usor pentru ca va veni momentul in care toata perioada grea din viata ta va trece si te vei linisti si vei fi cu siguranta fericit.
Capul pe buze? Cum vine asta? Poate voiai sa zici,, capul pe umeri''.
Da.scuze.dar am scris repejor pentru ca ma grabeam.Multumesc pentru corectarea facuta
Sincer să fiu la 28 de ani speram să stăpâneşti limba română... Până şi un copil de 8 ani scrie mai corect. Dacă vrei să-ţi găseşti fata potrivită nu mai încerca pe astfel de site-uri, caută pe Facebook - MySpace - Hi5, ai mai multe şanse, sau mai bine du-te prin oraş, ia un prieten cu tine şi întraţi în vorbă cu câteva fete.
Mult succes! Şi mai treci pe la şcoala! ( Nu te supăra pe mine, dar asta-i părerea mea. )
Ar trebui sa iti cauti o fata in realitate
poate pe net este o fata urata si nu are poza
iar tu intri in vorba cu ea, sa zicem ca va si vedeti, sunteti din acelasi oras iar la cafenea o vezi si iti vine sa o i-ei la sanatoasa! si macar lasa minorele ce de sub 18
vezi-ti de cele apropiate de varsta