N0name n-a spus ca este el pedofil... ci pe altcineva de inclinatii inspre asa ceva.
@timisoaradaniel28 Esti prea blocat in bula ta de "nimeni nu ma vrea, nimeni nu ma place", in ritmul asta n-o sa iesi niciodata din ea.
Tot stau pe ganduri acum, ori esti troll, ori altceva.As prefera sa fi troll decat acel altceva.
1. Nu stii sa scrii. Ce sa faca o fata cu tine, daca tu nu esti in stare sa completezi o cerere?
2. Vorbesti de Dumnezeu, dar in acelasi timp blestemi, (''sa nu aiba parte de fericire toata viata lor'') asta denota multe despre personalitatea ta.
3. Iti cauti jumatatea pe Internet, disperat, la o varsta la care, iubirea se gaseste de la sine, gradat, in viata reala. Te comporti ca un pusti de 12 ani care-si vrea cu orice pret acuarelele. Daca nici acum nu mai esti matur, atunci cand?
4. Aici nu te condamna nimeni, nu sunt judecatori, nu este sala de sentinta. Aici toti ne dam cu parerea. Eu de exemplu daca-ti spun: ''esti un ratat!'', nu trebuie sa pui suflet, fiindca nu te cunosc, nu ma cunosti, sunt practic un strain. Bine, nu-ti zic aia, ca ma suspenda Alexandra Stan de pe TPU.
5. Multumeste-mi ca m-am chinuit sa-ti inteleg scrisul.
Misogin, când mai faci vreo afirmație de acest gen, adu dovezi! Ce ți-a spus Klepto este perfect adevărat, ceea ce susții tu este o eroare a minții tale (nu reușești să înțelegi foarte bine unele lucruri și faci interpretări greșite).
Sfatul meu prietenesc: dacă nu înțelegi ceva pe deplin, e mai bine să te abții de la comentarii, decât să spui o prostie.
O zi bună.
N0name n-a spus ca este el pedofil... ci pe altcineva de inclinatii inspre asa ceva.
@timisoaradaniel28 Esti prea blocat in bula ta de "nimeni nu ma vrea, nimeni nu ma place", in ritmul asta n-o sa iesi niciodata din ea.
Tot stau pe ganduri acum, ori esti troll, ori altceva.As prefera sa fi troll decat acel altceva.
TPU.ro nu este site de matrimoniale, îți recomand:
Okay.ro
sau Sentimente.ro,
că sunt gratuite.
Sunt multe femei din zona Timișoara pe aceste 2 site-uri, și poate te lipești de una dintre ele.
Da cred ca vorbesti cam vulgar