| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Eu nu înțeleg de ce stau fetele din ziua de azi cu băieți care le bat, le fac în toate felurile și apoi ajung la spital cu buza sparta, ochii vineți și pline de vânătăi și ele spun,, Eu îl iubesc și vreau sa rămân cu el, nu vreau sa ma despart de el! "? Eu cred că e de vina societatea de acum care îi cere femeii sa fie perfecta, sa fie pensata, sa fie epilata și mereu aranjata și bărbatului nu i se cere nimic, femeia trebuie sa îndure totul și bărbatul nimic! Societatea tot misogina este, nu s-a schimbat!

Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Văd că de la extratereștri și universuri paralele ai trecut la fete. Bine ai revenit cu picioarele pe pământ.

| simplaexistenta a răspuns (pentru gabicoo):

Odata si-odata trebuia sa facă si pasul asta

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Eu eram doar curios! Am avut și eu iubite dar majoritatea nu au stat cu mine mai mult de 2-3 luni și îmi spuneau ca sunt tantalau

22 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Fiindca "bataia e rupta din Rai" - si ele se simt "ingere" (dar sunt pierdute).

| 1onur a răspuns (pentru Bula):

"Bătaia este ruptă din rai"? Tu la tatăl tau așa ai învățat cum sa tratezi o femei o fată? Ție îți convenea?, îți plăcea? Cum tatăl tău o bătea pe mama ta? Te făcea fericit cu Adevărat? când tatăl tău o bătea pe mama ta? Cum sa fi de acord cu prostia asta? Cine ția spus că "băitaia este ruptă din rai"? Nu te îmbolnăvi și tu frate deja sănt destui bolnavi mintali care au urâ, dușmănie pe orice. Eu credeam că ăști astfel dar mam înșelată rău în privința ta.

| Bula a răspuns (pentru 1onur):

Imi pare rau ca nu intelegi rolul si rostul semnelor de scris, dar nici nu cunosti de unde am citat.
Te iert, fiindca e lipsa "doar" de educatie si de cultura.

| 1onur a răspuns (pentru Bula):

Nam văzut semnele îmi cer scuze cu Adevărat. Acum le văd...)))

| Violleta2022 a răspuns:

Doar pentru ca sunt femei proaste!

| Hyperion7 a răspuns:

Iubirea,ca orice altceva,printre altele,se învață.
De unde sa înveți să iubești te întrebi? De la părinți.
Și tu daca vezi că oamenii aia se bat și scuipă,asta crezi că este normal să-ți manifești iubirea in acest fel,însă nu conștient, ci inconștient faci această legătură.In ipostaza de observator o să zici că nu e bine sa fii lovit și așa,însă realitatea crunta e că multi aleg un iad cunoscut,decât un rai necunoscut.
Dincolo de orice aberație,o femeie care crește într-un mediu sănătos,n-o să aleagă niciodată un alfa care da cu ea de toți pereții.
Plus că oricum piata e suprasatura de aceste specimene care te agresează,așa că multe,din comoditate,baga pe toți în aceeași plasa și merg înainte așa cum pot.
Însă realitatea e că mai sunt și femei naive care cred că pot schimba mentalități,adevărul e ca nu poți să faci asta,decât să îl faci pe cel cu care ești sa conștientizeze ce ar avea de schimbat, atât.
Deci vina nu e la femei neapărat, cel puțin nu la toate, e vina bărbaților din viața ei, înainte de a intra Intr-o relație.

| LisaJulie a răspuns:

Definește ce inseamna misoginism și apoi mai discutam

| Cipi1212 a răspuns:

Poate femeile sunt masochiste.

| 1onur a răspuns:

Uite cum vine un bolnav mintal ca ăsta cu o așa întrebare plină de dușmănie, ură, prostie și începeți să vă dușmaniți începeți să aruncați cu vorbe care va răniți unul ce celălalt. Dece mereu trebuie sa existe un vinovat? Ce treabă are ce face femeia? Ce treabă are câți bărbat își alege o femei lângă ia? De unde până unde noi trebuie sa ținem cont de câți parteneri trebuie sa aibă o femei în viața ai sau sa nu aibă? Ce treabă are societate cu femeie? O sa vă îmbolnăviți rău cu dușmănia, ură asta inutilă între voi nu vă mai dușmaniți între voi din cauza la bolnavi mintali care au doar dușmănie ură în ei față de orice fată și femeie.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru 1onur):

Bolnav mintal eu? Vezi-ti lungul nasului! Ignor

| KovacsB a răspuns:

Eu stiu de ce, dar nu stau sa explic ca oricum nu intelegi.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru KovacsB):

De parca tu ești cel mai deștept

| UnchiulRamiz a răspuns:

Daca nu esti dur degeaba, ele nu vor tipi fara vicii si cuminti. De proaste de aia stau cu asa animale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-un fel da, insa femeia este un mare cumul de emotii, sentimente etc, Daca se ataseaza prefera sa ia bataie decat sa piarda atasamentul

| simplaexistenta a răspuns:

"Societatea tot misogina este, nu s-a schimbat!"
Și cum propui s-o schimbam? A zis cineva ca s-a produs o schimbare radicala?

| Cinic a răspuns:

De ce nu te duci in ucraina sa le spui la aia de misoginism?! Sau in rusia?! Sau in israel?! Ai vazut ce au facut? Au trimis toate femeile in europa si au obligat toti barbatii 24- 60 sa lupte pe front. Adica hai ca inteleg, pe alea care aveau copii, ok. Dar restul?! Daca cancerul testicular are aiceiasi pondere ca si cancerul mamar de ce nu vezi la televizor campanii pentru strangerea de fonduri pentru barbati asa cum este pentru femei?! Rata de suicid este mult mai mare in randul barbatilor, rata mortii prin violenta este mult mai mare la barbati, speranta de viata este mai mica cu aproape 10 ani la barbati, ratamoartalitatii prin accident de munca este mai mare la barbati, moartea si bolile din cauza epuizarii este mult mai mare la barbati si pot continua asa la nesfarsit. Da asa este, exista misoginism, nu neg asta, dar la fel exista si misandrie. Asa este unele femei au o viata grea, dar la fel si barbatii. Ma apuca spumele cand aud de " societate misogina" sau patriarhat. Trebuia sa ma racoresc. Femile stau cu barbati violenti pentru ca le este frica sa-i paraseasca.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Sa vezi in Rusia.

| Lubeniță38900 a răspuns:

Este prostia lor că acceptă un asemenea bărbat. Și nu societatea este de vina, nimeni nu i perfect, și ca femeie trebuie tu sa fii aranjata, pensata, mai pe scurt sa ai grija de tine, este ceva normal. La fel și bărbații. Nu toți bărbații sunt la fel, ține minte

| Koba12345 a răspuns:

Asa a fost dintodeauna e biologic nu tine numa de societate, femeile sunt atrase de tipi rai, alfa, dominanti iar de multe ori aceste caracteristici pozitive masculine vin insotite de caracteristici mai negative agresivitate, violenta. Nu poti avea una fara alta...

| Dulcica1234 a răspuns:

Frică. Frica de singurătate le face să continue să stea într-un mediu atât de toxic, deși clar că nu este normal. Nu știu dacă societatea are vreo vină în toată povestea asta.