| AndreeaFarasperante a întrebat:

Eu nu mai inteleg ce se intampla cu mine, ba imi place de cineva ba nu mai imi place.In vara m-am despartit de un tip(Alex), iar acum mai tin un pic la el, dar lui nu-i pasa de mine si ma ignora total, trebuie sa mentionez ca ne desparte o distanta destul de mare(el e la Campulung, iar eu la Bucuresti). Sunt disperata.Nu pot trai asa fara sa am niciun rost, fara sa ma iubeasca nimeni.Baiatul asta m-a adus la disperare, am incercat sa-l uit si am facut o greseala si mai mare, m-am indragostit de varul meu si sunt constienta ca nu pot fi cu el.De la un timp parca nu mai tin la nimeni, imi urasc viata crying si traiesc doar asa de ornament si ca sa ajut. Ce sa fac? Am ajuns la disperare.[Funda]

Răspuns Câştigător
| Himera a răspuns:

De ce ai nevoie de un baiat? Eu nu cred ca esti indragostita de niciunul, vrei atentie si te deranjeaza ca nu iti ofera asa de multa cum ai vrea tu.
Poate parintii tai nu se preocupa de tine, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii dependenta de alte persoane. concentreaza-te pe tine, descopera-ti preferintele si calitatile si distreaza-te.
Rostul vietii tale ti-l impui singura, poate fi religios sau o alta tinta (spre ex sa devii extrem de buna intr-un domeniu).
Capul sus, nu iti mai plange de mila si fa ceva util cu viata ta.

4 răspunsuri:
| CrissuCristina a răspuns:

Treci peste, te va ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ar trebui sa ii pese de tine? esti speciala? Evident ca nu deci treci peste si nu mai geme atata.

| ღLiFeHaSMeAiNgღ a răspuns:

Viata trebuie traita..Nu te dezamagi. Recunosc, m-a bufnit putin rasul cand ai spus ca te-ai indragostit de varul tau, dar nu are nici un rost sa fi disperata. Dragostea vine la vremea potrivita, nu o cauta cu disperare, fiindca s-ar putea sa gasesti ceva, dar sa nu fie ea. Viata nu consta in iubiti si iubite... Tine minte: Dumnezeu te-a creat ca sa traiesti si sa fi pe placul Lui. El iti va da dragostea la timpul potrivit, iar atunci nu vei mai fi dezamagita!

| symylove a răspuns:

Uita-l pe Alex nu te merita si nu esti indragostita de el este o simpla placere nu te lasa asa este la inceput dupa un timp o sa treaca cat despre varul tau incearca sa pastrezi distanta cat se poate incerca sa-i gasesti defecte eu asa faceam cu baietii big grin funda plizzz?