Nu e partenera pana nu trece 1-2 luni sa vezi cum sta treaba cu ea. O sa mai prinzi multe ca aia ai sa vezi... Facebook e plin de ordinare fara rost pe pamantul asta. Satsfcatie mare ar fi sa fie impuscate sa ramana toti frustrati si sa nu mai fie curvie alaturi de noi
Nu-i nimic de inteles sau de despicat firul in patru in cazul etichetarii pe site-urile de socializare, dupa despartire, tine de orgoliul persoanei respective, sau de coeficientul de inteligenta al persoanei respective
Ignora sau blocheaza, daca esti deranjat!
Tocmai ce am aflat... E încă împreună cu ala.
Voiam să îți zic treaba asta dar ți-ai dat seama și singur Next, alta man. Mai întâlnești și din astea care joacă la două capete.
Te-a ars pe fata...ce naspeta
Daca eram in locul tau, ii faceam bucata )
Mergeam la fostul iei si ii faceam reclama )
Ce diabolica sunt
De fapt actual ca mergea cu el în paralel cu mine. Eu încerc sa dau de el. Nu știu ce urmarea fata asta.
Dar e de tot rasul. Ca își pusese inițiala la amândoi pe Instagram. Atât de penibil... Astăzi pune story cu mine etichetat și după pune alt story cu celalalt iubit al ei. Eu nu am putut accepta asa ceva. Când am văzut ca i-aș scris pe Facebook lui în comentarii "te iubesc mult de tot " și după i-am trimis pe wapp "sa ramai cu el" ea: ok, ms. Și după m-a blocat frumos
Al naibii fata)
Asta e lumea plina de lepre
Înseamnă ca încă mai tine la el. De ce nu l-a sters de pe Facebook? Ar trebui sa te uiți in telefonul ei sa vezi daca vorbeste cu el