| MoonLight a întrebat:

Eu o sa disper! Ai mei se cearta non-stop! Tampesc. Am iesit si pe geam uneori, dar n-am cum sa fac asta mereu. Taicamiu injura intr-un hal...rolling eyes Intr-o zi cred ca o sa ajung sa-l iau la bataie. Era sa o fac azi. Disper, tampesc! Ma internez la spitalul de nebuni daca nu gasesc alta varianta at wits' end. Ce sa fac?!?!

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O consiliere psihologică!
Pa, pa.

Apache
| Apache a răspuns:

Ia ma frate atitudine! nu e numai familia lor, e si a ta!

| SimonaAdina a răspuns:

Spunele scurt si la subiect, ori terminati cu certutile ori plec de acasa si ramaneti cu certurile voastre...

| Piticutsss a răspuns:

Asta se intampla aproape in orice familie oh go on si eu am avut un astfel de tata happy o sa se cuminteasca el. Nu prea poti sta de vorba cu asemenea oameni, stau prost cu nervii, si nu le plac conversatiile deschise, se enerveaza repede la asemenea lucruri. Incearca sa nu te bagi in relatia parintilor tai, o sa ajunga sa iti reproseze ca tu esti de vina ca se cearta ei. Ti'o spun ca de la necunoscut la necunoscut. Nu ma cunosti nu te cunosc. Nu te baga! Si mie mi s-a intamplat chestii de'astea happy. Incearca sa-ti limitezi nervii, si cand se cearta ei incearca sa pleci sa iesi din casa, oriunde... sper ca ti'am fost de ajutor :*

| diaηα a răspuns:

Si tatii asa de frumos vorbeste ~x(
acum se explica dc vocabularu` meu ii asa frumos thinking
a mei se cearta din orice tampeniie ~x(!
zi-le ca nu-ti plc cand se cearta` straight face eu le-am ziis. si nu se mai cearta asa de dess! straight face
intr-o zi am crezut ca divorteaza asa de rau s-au certat straight face
zi-le sa termine cu cearta straight face!

| motherfuckerstyle a răspuns:

E foarte simplu, cand se cearta gandeste-te la momentul cand vei fi independent si nu va mai trebui sa stai cu ei si sa-i asculti...
Un sfat:daca il prinzi vreodata pe taicatu beat, pe strada seara ***** o bataie :d

| emima a răspuns:

Pai vorbeste zii mai omule mai taci odata ca ma inebunesti si zii ce te deranjeaza

| wiufh a răspuns:

Parca ne-au innebunit parintii... jumatate din colegii mei au parintii despartiti, si acum divorteaza si ai mei la toamna...
Din pacate, daca nu pot sta in aceeasi casa fara sa se certe sau sa faca atmosfera, cel mai civilizat este sa isi continue viata pe drumuri diferite. Din moment ce vrei sa il iei pe tatal tau la baiate, probabil vei vrea sa ramai cu mama ta...
Mult succes mai departe!

| sweet2kitty1049 a răspuns:

:-o...incearca si tu sa te refugiezi si tu pe la bunici, unchi, matusi; pe la rude, cunostinte, si daca vad ca tu nu ii mai suporti poate vor incerca sa faca un efort si sa nu se mai certe... daca nu incearca pe la protectia copilului;:-o ce situatie sper ca te-am ajutathappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu care e problema ta? ca se cearta ei.in cel mai rau caz le poti spune asa; bai alde pi.da-n c.r? ori traiti omeneste, ori despartiti-va omeneste.da nu va inselati ca niste curvari si va certati ca niste prosti, toata ziua.ca nu va face bine.

| ĿФsт a răspuns:

Pot dormii mai mult p l prieteni...

| Gabrriela00 a răspuns:

Spunele ca pleci de acasa daca se mai cearta.Sau prefate ca tiai rupt ceva si ca trebuie sa te ingrijasca altfel o sa uite, sau daca se despart alege cu cine sa pleci, dai funda?

| Slip a răspuns:

Uite si ai mei se cearta si pe mine ma inebunea eu cand se certau meream undeva la plimbare sau la prieteni si asa m-am pus si pe tigara trebuia sa fac ceva ca inebuneam naveam alta varianta eu iti spun cand se cearta du-te si tu undeva la prietenibig grin

| nicole96 a răspuns:

Spune`le ca pe tine te afecteaza foarte mult cearta dintre ei si poate isi vor da seama de greseala

| Mada_1847 a răspuns:

Pff.Stiu cum e angry
Spune-i`o! Spune`i ca va face numai rau si daca are nervi sa nu si verse pe voi.
Asa am facut si eu. i-am spus ca pana vine el acasa e liniste si cand vine toata lumea trebuie sa ii faca pe plac.oh go on
Sper ca te'am ajutat.
Fundita?puppy dog eyes

| luiza00 a răspuns:

Vb cu un prieten de-al lor care poate sa le explice ca tie nu iti fac bine certurile astea.mi-e greu sa cred ca in toata harmalaia aia o sa te asculte pe tine.