Bai frate si eu am patit exact la fel. mi-am dat seama care era faza: banuiesc ca el e un baiat cu foarte multe calitati, el cred ca te place dar intr-un fel te crede inferioara si daca nu te ridici la nivelul asteptarilor lui se va purta cam urat cu tine. nu stiu asta de care imi placea mie anul trecut era cel mai dragut cu mine si stateam mereu impreuna, acum se poarta ingrozitor, face glume pe seama mea si ma simt chiar prost... asa ca intr-o zi ne-am certat rau de tot. incearca sa il ignori sa iii arati ca esti mai buna decat el. ai mare grija cu baiatul asta mai ales daca e scorpion! Funda?:*:*
Da excat la fel era si el si acum s-a schimbat radical oricum mersi de sfat
Nu ai pentru ce:*. oricum adevarata lor fata e asta care nu ne convine noua... eu ma bucur ca mi-a deschis cineva ochii in privinta lui!
Merci mult mult de fundita:* ma bucur ca ti-am fost de ajutor:*
N-ai pentru ce Orcum daca e sa fie este daca nu nu
Se comporta in felul lui sa vada reactia fetelor cum ar decurge o relatie cu el. Care e fata acceptata de el? Care e fata care are curajul de a-l domestici si apoi sa fie acceptata de baiat? Un mare chin pentru fete.
Spune-i că s-a schimbat şi încercă să îl faci l-a loc cum era... dacă nu reuseşti uităl dacă nu vrei să suferi după...