Ești o persoana puternica. Viata ta nu depinde de un om. Meriți mai mult, trateaza-te cu demnitate și respect. Oricât de greu e acum, în timp vei reuși sa treci peste. Oricum, un prieten adevărat iubește oricând și în nenorocire ajunge ca un frate. Dacă el nu face acest lucru, vei găsi un alt prieten adevărat. Viata e prea frumoasa ca sa nu te bucuri de ea.Fii pozitiv și hotărât sa îți faci prieteni adevărați care sa te facă sa te simți bine și sa fii bucuros.
Zic fara nicio jena pentru ca aici nu ma stie nimeni, ca uneori mi-au dat lacrimile pentru ca mi-a zis uneori niste lucruri la care nu ma asteptam, spre exemplu i-am explicat ca parintii lui fac multe eforturi ca el sa invete si el trateaza scoala cu nepasare, iar apoi imi cere sfaturi cum sa repare. "i-am zis ca nepasarea lui ma omoara" iar el mi-a raspuns exact asa "Ma bucur" am facut si screenshot la mai toate chestiile bune si rele pe care le-a zis...
Iesi cu prietenii tai, si ei pot sa aduca alti prieteni si o sa iti faci mai multi.
Iti faci. E asa de greu incat nu ii poti face macar unul? Iesi prin parc, socializeaza, numai fii asa de inchis in tine… Asa eram si eu acum 1 an, doar cu fetele, nu puteam sa fac nici o gluma cu ele ca ma roseam, ma faceam ca rosia… Toti incepeau sa rada "Uite-l si pe fraierul ala, ce rosu e". La inceputul anului asta m-am schimbat extrem de mult… acum pot sa vorbesc cu orice fata fara nici o problema, poate ca unii nu au observat, dar eu simt acest lucru si incep sa am mai mult "tupeu" cu ele… Nu iti face nimeni nimic daca vrei sa vorbesti cu cineva.
Ignora oamenii care te judeca dupa aspect… Eu am un coleg care e mai gras, foarte gras, dar ca stie sa se bage in seama, chiar daca nu ii iese mai nici o gluma, mai vorbesc cu el, suntem prieteni… nu inteleg oamenii care judeca dupa aspect…
Imi pare rau da tine... Si eu am patit asta si m-am schimbat, a trecut un an si vreo luna, dar schimbarea mea a fost in bine din cate vad eu, nu in rau cum ti s-a intamplat tie. Vrei sa-ti povestesc ce s-a intamplat?
La ce te referi cu cere-i un favor?
de ajutat m-ar ajuta dar spre exemplu el doar raspunde la ce il intreb.
mi-a zis ca iese afara cu un prieten, si i-am zis "bine distractie placuta" apoi i-am mai zis "ma bagi in seama cand vi?" si mi-a zis ca "nu".
El de fel nu baga pe nimeni in seama, doar pe mine ma mai baga din cand in cand