Poate a-ți vorbit deja foarte multe lucuri și nu prea mai aveți subiecte de abordat.Uni oameni se mai plictisesc câteodată.
Încearcă sa iei o pauza și sa vezi dacă te cauta el.
Niciodata nu poti sa exprimi prin scris tot ceea ce poti sa exprimi prin vorba. Boala tinerilor de azi: mesajul. Scrisul nu are nuante, vorba da.
Comunică cu el clar, sincer, și la obiect. Prezintă ce te frământă și întrebă-l să-ți spună clar ce se întâmplă.
La fiecare eveniment in viață există multiple interpretări. Fără a comunica, te bazezi in deciziile tale pe niste impresii si iluzii.
Iar gesturile de genul "nu raspund o vreme, sa vad cum reacționează", "nu vorbi deloc" etc., sunt de fapt de o toxicitate enormă și nu duce la nimic bun.
"Iar gesturile de genul "nu raspund o vreme, sa vad cum reacționează", "nu vorbi deloc" etc., sunt de fapt de o toxicitate enormă și nu duce la nimic bun."
Slow clap, dude. Foarte adevărat.
Trădează doar imaturitate. E o decizie pe care ar lua-o un copil in clasa a 3-a. "Nu se mai joacă X cu mine, atunci eu mă supăr și nu mă mai joc nici eu cu el".
Vorbind la modul general, dacă ești într-o relație si te afli într-o situație posibil conflictuală iar abordarea pe care o alegi este asemănătoare cu ce am descris mai sus, realitatea e că ești prea imatur ca să fii într-o relație.
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu el despre asta si sa observi raspunsul. Poate trece printr-o perioada dificila.
Comunicatia este foarte importanta intr-o relatie.
Poate ii este greu sa iti spuna ce simte sau ce probleme are.