Fetito am impresia ca te imbeti cu apa rece. Ce-ai mai vrea sa faca, sa te injure? Orice persoana, daca este cat de cat civilizata, se poarta frumos, vorbeste si zambeste unui cunoscut, asta chiar daca nu-l place prea mult si n-are nici un interes. Lasa-l in pace, ramaneti simpli prieteni, o sa-ti gasesti si tu perechea. Succes si numai bine!
Daca ti-a zis ca nu te place nici 1% glumea pai trebuie sa te placa mai ales rade cu tine sambeste si te-a intrebat cand vii de la bunici ii va fi dor de tine sigur
Daca ti-a spus ca nu te place nici macar 1%, eu cred ca este suficient de clar. Nu are sens sa-ti faci iluzii, e clar, nu te place.
Nu vad de ce ai fugii dupa o dragoste imposibila. Cauta un baiat care sa-ti impartaseasca sentimentele.
Ai spus ca sunteti amici(prieteni). In postura asta da te place, te accepta dar daca singur ti-a spus ca nu te place ca si iubita restul e numai imaginatia ta.
Ceva de genul am patit eu cu o fata
iti spun sigur ca nu vrea sa-ti raneasca sentimentele, sunteti amici nu?, daca sunteti vecini e foarte bine... poate ii place o alta fata sau... nu stiu se poate sa te placa putin!
Nu, nu cred. Cred ca tine la tine ca la o amica, si probabil nu vrea sa-ti raneasca sentimentele, de aceea iti tot zambeste. Daca el a zis nici macar 1%, inseamna ca asa e. Daca te placea, ti-ar fi spus stiind ca si tu il placi nu?
Daca ti-a zis ca nu te place...inseamna ca asa e. Poate chestiile de le-ai zis mai jos sunt doar interpretari gresite. interpretezi tu gresit atitudinea lui. Daca era sa te placa iti zicea
Sti ar trebui sa purtati o discutie asa ca de la amici si sai sp ca chiar ti la el si il placi ff mult si la un moment dat o sa fie ceva in genu "hey totusi ma placi... vrei macar sa incercam sa fim impreuna?"
Hmm, din moment ce a fost totusi sincer cu tine si ti-a zis ca nu te place, tu dc mai ai dubii? De ce sa te minta? Parerea mea este sa nu intinzi coarda si sa-l lasi asa, daca mai vrei sa-l ai macar ca un amic langa tine, iti zic din proprie experienta. Si stai linistita, sunt o groaza de baieti pe pamanatul acesta, doar nu se termina lumea cu el.