Ignore. Si nu te mai incurca cu araboci, tu esti dusa cu sorcova? Lasa-i pe ei cu dumnezeii lor, ori vrei sa ajungi pana la urma cu unul, cand sa te desparti de el sa trebuiasca sa-ti lasi copii acolo?
Si nici cu un roman betiv nu-i bine, ai grija ce si cu cine.
Pacea Domnului!
Da' cine zice ca trebuie sa ii spui ceva. pur si simplu nu mai vorbesti cu el, si gata, ca nu ai nicio datorie fata de el. adica nah, omul e intreg la cap, are si o viata reala, nu numai viata de pe internet, nu stiu ce te mira atata. plus ca ala chiar nu are ce sa iti faca, el acolo, tu aici. daca tot insisti ca vrei sa ii spui, zi-i ca u it place de el si asta e. dar eu nu vreau sa ma gandesc cum vorbiti voi de ati ajuns si "iubiti". e dincolo de puterea mea de intelegere.
Si eu am avut de-a face cu un indian, si era asa de disperat sa ne intalnim incat.am scapat de el. Vroia sa vina in Romania sa ma intalneasca cica taicasu lucra in Italia si din Italia pana in Romania nu mai e mult.Si l-am intrebat cum da de mine ca tara e mare.si ce crezi ca imi spune.Am poze cu tine, iti stiu si numele de familie mai trebuie doar sa merg la politie...cand am citit i-am zis du-te frate tare si lasa-ma ca nu imi trebuie mie asa ceva... sau cu un american era asa de sweet, cica si noi ieram iubiti imi spunea vorbe frumoase ma alinta iar din my love nu ma scotea[hai ca am facut si o rima] dar nah tipu nu a mai intrat de mult pe mess si nu am mai vorbit
sfatul meu e sa fi adenta cu cine vorbesti ca s-ar putea sa ai suprize neplacute mai ales de la astia din tari straine si orice ar fi nu pune suflet, vb din proprie experienta,, bine nici sa iti bati joc de om dar nici sa te atasezi de el.
Mult succes la agatat!
Baiatu` te-a luat la misto, iar tu l`ai crezut nici nu sunteti impreuna, atata timp cat prietenul lui ti-a zis ca are prietena.si-a batut joc de tine.nu`l mai baga in seama si tu.
A bagat vrajeli baiatul, cred ca ori ar trebui sa'i zici ca ti'ai gasit pe altul ori nu-l baga in seama, evita'l, spune'i ca ai treaba.
Ma fata nu te-ai atasat de el sunt vrajeli din partea amandurora si pana la urma nici nu o sa dai ochi cu el dupa aia... dang!