| Mariaioana82819 a întrebat:

Eu și fostul iubit ne-am împăcat de vreo 6 ori și nu mai merge, parcă nu mai este aceeași încredere, oare ar trebui să accept ideea că trebuie să renunț la el?

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu cu cea de a II-a sotie ne-am certat de zeci de ori si avem 30 de ani impreuna din care 28 de casatorie. Cedam si unul si altul si cautam sa ne rotunjim asperitatile. Daca nu cedati fiecare nu veti reusi.

| NunuNini a răspuns:

Cu hopuri si cu nabadai? Renunta.

| Mopmop a răspuns:

Uneori ciorba reincalzita nu aduce nimic bun. Asa incat... uita-l si mergi mai departe. Timpul trece...

| Dintrebare a răspuns:

Ar trebui sa aveti o discutie matura, sa discutati deschis despre relatia voastra, despre ce isi doreste fiecare, si sa ajungeti la o concluzie simpla, daca va doriti sau nu un viitor comun. Daca continuati, atunci sa dezvoltati o relatie sanatoasa. Si daca nu continuati, atunci sa va vedeti de fiecare de viata lui. Impacarile si despartirile repetate sunt un semn ca ceva nu merge si sunt o mare risipa de energie si timp

| Saiko10 a răspuns:

Foarte asemanator cu ce am patit cu o fata destul de curand, oricum nu o mers, daca te certi incontinuu doar renunta.

| Amali23a a răspuns:

Daaaa! cu timpul o sa gasesti pe cineva mai bun. Ce faceti voi e deja toxic si dependenta.