Cauta una sa-i placa si ei bautura sa iasa si ea cu prietenele sale pana noaptea tarziu, sa aiba si ea niste prieteni masculi din copilarie.
Ce înseamnă că o iubești? Iubirea cere sacrificii.
https://dosarelexsikix.blogspot.com/......ubire.html
Tu sa fi fost femeie cum te-ai fi simtit sa ai un iubit ca tine? E putin exgerat, insa daca o iubesti trebuie sa faci sacrificii.
Eu cred ca tu blufezi prin ce spui aici.Nimeni nu e asa brutal de sincer, sau măcar sa nu observe ce rahaturi debitează in timp ce scrie.
Da, probabil dacă ai vreo 14 ani, nu ști ce inseamna sa iubești, ce înseamnă o realtie etc atunci poate sa ți se para normal ce enumeri tu acolo ca faci.Dar un om la o vârstă normala cu o gândire matura e conștient ca nimeni nu o sa accepte sa ii vina iubitul acasă muci la 3 dimineața după o întâlnire cu niște ametite.
Nu știu ce femeie ar putea accepta sa fie tratată în halul ăsta și sa accepte ce faci tu da Dumnezeul știe mai bine.
Din cate zici, aceasta fosta iubita a ta era destul de posesiva si cam egoista. Trebuie sa invete sa-si mai coboare gradele, deoarece un barbat nu este proprietatea nimanui, nimeni nu e stapan pe viata nimanui, indiferent de gradul de rudenie sau relatie.
Daca tu i-ai fi interzis ei sa mai iasa cu prietenele ei sau sa faca activitatile care ii plac, cum crezi ca reactiona? Nu i-ar fi convenit, desigur.
Consider ca ai luat o decizie buna in a te desparti de ea.
Intr-un cuplu trebuie sa existe libertate reciproca, fiecare sa lase de la el, astfel vor aparea tensiuni.
Buna. Faptul ca v-ati despartit e decizia corecta.Fiecare trebuie sa isi gaseasca pe cineva cu mindset asemanator, altfel e inevitabil ca vor aparea probleme mai devreme sau mai tarziu.
Cred că e sora cu fosta
Eventual daca vrei, îmi poți scrie pe ig la mihai._. 1829 sa ți zic mai multe acolo.
Va ajuta in curand inteligenta artificala, am auzit ca se lucreaza din greu la papusi sexuale foarte hot, care iti vor satisface toate fanteziile dar pe care le poti decupla orcand doresti sa nu te mai deranjeze cu pretentii, sa poti ramane in pace, adolescent pentru toata viata.
Pai du-te dupa prietenii tai alcoolici si destrabalati-va, daca asta este ce-ti doresti!
Probabil ca esti inca micut de varsta, daca inca nu pretuiesti o fata si nu ai sentimente pentru ea.
Da-i pace fetei asteia, daca tot nu conteaza pentru tine, ca are dreptul la iubire si apreciere din partea unui baiat mai matur in gandire si care ar putea avea sentimente pentrue a.