anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu și iubitul meu am avut o ceartă mai aprinsă,acum puțin timp.
I-am intrat pe un cont de snap,deoarece știam parola și am gasit conversații în care vorbea cu alta și m-am luat de el,s-a înfuriat foarte tare,a început să mă facă în toate felurile și apoi m-a lovit cu o palmă,m-a luat de gât si efectiv mă strângea de fața iar acum câteva zile la fel am găsit mesaje și a dat o palma si m-a împins, e mereu distant si ma pune pe ultimul loc pentru alții.
Când îi spun că o terminam îmi spune ca am pe altul, mereu mă acuza de asa ceva deși știe ca eu nu aș face asta vreodata.
Avem ceva timp împreună, dar simt ca nu mai pot... spune mereu că e vina mea, că eu încep scandalurile, dar efectiv nu mai pot, mereu alege sa stea cu altii în locul meu și nu e afectuos niciodata.
Vreau să mă despart de el dar nu stiu cum...i-am spus ca suntem bine, ca nu ma despart de el pentru ca bănuia dar nu știu cât mai rezist așa...
Spune ca în curând o să poata sa ma ia cu el, el lucrând în străinatate, planul fiind sa ma ia dupa ce fac 18 ani, acum având 17 iar el 21 dar nu stiu daca merita sa mai rabd atat...

37 răspunsuri:
| ionur a răspuns (pentru DracuIa):

Asteas femeile.

| LoveSleep a răspuns:

Ai dreptate, asta e iubirea adevarata, cand mai iei cate una. Nu-i asculta pe astia care nu stiu ce vorbesc.

Nu te desparti de el ca o sa dai de un lake care te respecta si te trateaza ca pe un om si o sa-ti lipseasca un barbat adevarat, care stie sa puna piciorul in prag si sa-ti mai des doua cand o iei pe aratura.

Stai bine, nu te ingrijora. Mai trec cativa ani si faci si niste copii si isi iau si ei portia de bataie, ca sa nu li se urce si lor la cap.

| Emma30555 a răspuns:

De ce o fata de 17 ani sta cu un tip care o bate? Nu pot sa inteleg, asta ai vazut in familia ta, ai stima de sine scazuta, consideri ca e normal ca un barbat sa fie agresiv? Nu inteleg cum poti iubi un om care iti face rau. Tine minre un lucru, cand iubesti pe cineva nu poti sa ii faci rau, baiatul asta nu te iubeste si nu te merita, dar tu ce fel de fata esti? Meriti toate astea? Tu le accepti deci un motiv trebuie sa ai. Am avut si eu candva un iubit mai agresiv verbal, mai nervos dar nu a dat in mine niciodata, daca m ar fi lovit vreodata l as fi urat.

| Danny28 a răspuns:

Dacă accepți să fi luată de el în străinătate e clar că ai ceva probleme. Lasă-l naibii de bou. Chiar ți-ai face un viitor cu un așa monstru? Chiar vrei să ajungi o prostituată penetrată de sute de ratați? Rupe orice legătură cu el, urgentttt!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Vezi ca s-ar putea sa nu se prinda ca glumești laughing

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa vorbim! Asociatia Telefonul Copilului poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Poti primi ajutor specializat in mod gratuit si in deplina confidentialitate.

Apelul catre 116111 este gratuit din retelele Telekom, Orange si Vodafone, de luni pana vineri, intre orele 08.00 – 20.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente

Daca te simti in largul tau mai degraba in mediul online, ne poti scrie la 116111@telefonulcopilului.ro sau pe http://www.116111.ro (disponibil 24/7).

Poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra disponibila pe dispozitive android Happygraff http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Noi te ascultam oricand si pentru orice problema!

| GabiDumitrescu a răspuns:

Stai asa, deci ai luat o palma si nu ai spus PUNCT in secunda aia? Well... aici ar trebui sa zic ca orice palma dupa prima ti-o meriti, oricit de urit ar suna.