Daca e vorba de un prieten bun, normal era sa mergeti. indiferent de bani samd. urat din partea ta ca n-ai mers, dar mai bine ca mers macar el. oricum varianta niciunl nu e buna
Hey. sincer, da, si eu m'as supara dk prietenul meu mergea fara mine dar aici a fost greseala ta, tu ai zis catre el sa mearga singur, iti puteai face o codita intr'o parte sau ceva si o rochie dk chiar nu aveai puteai sa imprumuti. vina e din partea lui amandoi dar deja fapta e consumata, trebuia sa te gandesti mai bine inainte de a'l lasa sa mearga singur.
Pai cam ai dreptate trebuia sa te duci si tu cu el o rochie eleganta avei prin sifonier nu?
Ai dreptate ori impreuna ori nici unul. e mai corect asa, numai ca tu nu ar trebui sa fii geloasa si nici nu ar trebui sa-ti para rau dupa deciziile luate. e bine ca prietenul tau a facut cum ai spus tu (e posibil sa nu tina asa mult la tine,(asta e o proba la care l-ai supus fara sa vrei)dar, partea buna e ca ti-a povestit tot (daca e adevarat poti afla) si asta inseamna ca te iubeste.pe viitor in astfel de cazuri cu ''problemutze'' e bine sa refuzi frumos invitatia, dar, hotararile nu le lua singura.in rest noroc.
Da, teoretic ar fi trbuit s t ia cu el sau sa nu mearga niciunul si sa-i dati prietenului vostru doar niste bani!
Daca este un prieten bun al amandurora, ai gresit ca nu te-ai dus, daca este doar prietenul prietenului tau, nu era un capat de tara daca stateai acasa. Asta cu "ori impreuna, ori niciunul" mi se pare o prostie, ce naiba, sunteti legati prin cordon?
Ei... trece-o si tu la capitolul obligatii, asta e acum
Eu cred ca ai procedat foarte bine si eu as fi procedat la fel daca mirele ar fi insistat sa fiu prezent.