| daniela_7403 a întrebat:

Eu si iubitul meu am fost invitati la nunta unui bun prieten, la inceput am hotarat sa nu ne ducem ma rog din cauza banilor, dar in ultimul moment in ziua nuntii a sunat mirele si ne-a rugat frumos sa ne ducem ca de altfel se supara, si noi am hotarat sa se duca numai iubitul meu eu nu din cauza ca imi trebuia multa vreme sa ma aranjez si inca nici rochie nu aveam.Credeti ca am procedat corect ca l-am lasat sa se duca singur? a doua zi eram geloasa cand imi povestea cat de distractiv le-a fost.Nu mai bine era ca ori imreuna ori niciunul? ce spuneti?

Răspuns Câştigător
| MihaiXtensiiPunctRo a răspuns:

Daca e vorba de un prieten bun, normal era sa mergeti. indiferent de bani samd. urat din partea ta ca n-ai mers, dar mai bine ca mers macar el. oricum varianta niciunl nu e buna

11 răspunsuri:
| roxana_9288 a răspuns:

Hey. sincer, da, si eu m'as supara dk prietenul meu mergea fara mine dar aici a fost greseala ta, tu ai zis catre el sa mearga singur, iti puteai face o codita intr'o parte sau ceva si o rochie dk chiar nu aveai puteai sa imprumuti. vina e din partea lui amandoi dar deja fapta e consumata, trebuia sa te gandesti mai bine inainte de a'l lasa sa mearga singur.

| marya a răspuns:

Pai cam ai dreptate trebuia sa te duci si tu cu el o rochie eleganta avei prin sifonier nu?

| byka23 a răspuns:

Ai dreptate ori impreuna ori nici unul. e mai corect asa, numai ca tu nu ar trebui sa fii geloasa si nici nu ar trebui sa-ti para rau dupa deciziile luate. e bine ca prietenul tau a facut cum ai spus tu (e posibil sa nu tina asa mult la tine,(asta e o proba la care l-ai supus fara sa vrei)dar, partea buna e ca ti-a povestit tot (daca e adevarat poti afla) si asta inseamna ca te iubeste.pe viitor in astfel de cazuri cu ''problemutze'' e bine sa refuzi frumos invitatia, dar, hotararile nu le lua singura.in rest noroc.

| 10011993 a răspuns:

Da, teoretic ar fi trbuit s t ia cu el sau sa nu mearga niciunul si sa-i dati prietenului vostru doar niste bani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita nu s-a intamplat nimic. Am stat noi cu el toata noaptea... Trebuia sa fii si tu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faptul e consumat deja. s-a distrat si el putin, lasa ca nu se face gaura in cer, numai in f...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti l-au furat fetele. Aia e. http://sp2.ro/019926

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuia sa mergeti amandoi, imbracati in bkugi dadeati darul si olecati, asa impacati si orietenul si gelozia

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Daca este un prieten bun al amandurora, ai gresit ca nu te-ai dus, daca este doar prietenul prietenului tau, nu era un capat de tara daca stateai acasa. Asta cu "ori impreuna, ori niciunul" mi se pare o prostie, ce naiba, sunteti legati prin cordon?

| Parmalat a răspuns:

Ei... trece-o si tu la capitolul obligatii, asta e acum happy
Eu cred ca ai procedat foarte bine si eu as fi procedat la fel daca mirele ar fi insistat sa fiu prezent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai procedat gresit trebuia sa te duci sa te distrezi