| Ioanadan3568 a întrebat:

Eu și iubitul meu ne-am despărțit acum 8 luni. Am continuat sa vorbim doar ca mai rar și sa ne vedem, ne-am despărțit pentru ca el nu era prezent, era mereu cu familia, facultatea, lucru etc. Nici măcar de sărbători nu stătea mereu cu mine și stam la câteva străzi distanța. Ma deranja ca trimitea mesaje greu și răspundea uneori foarte greu la mesaje, dacă suntem fața in fața as spune ca e enorm de îndrăgostit iar prin mesaje deloc, au trecut 9 ore de cand nu mi-a deschis mesajul. Și am fost împreuna aproape 4 ani, ce sa fac?

5 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Ce sa faci? Nu faci nimci, vezi-ti de viata ta, nu-i mai raspunde, va apare altul, poate care va fi altfel, cel putin speri sa fie altfel.

Da mie mesaje si iti raspund eu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să accepți despărțirea și să încerci să mergi mai departe cu viața ta.

| Dandinelle a răspuns:

Ce te opreste pe tine sa mergi mai departe? Vrei de fapt o prietenie cu el? daca da, de ce?

| Ioanadan3568 explică (pentru Dandinelle):

Pai îl iubesc, cumva pot sa l înțeleg și as crede ca ma iubește, sunt convinsă ca tine foarte mhlt la mine, nu mi explic de ce este așa

| M1989 a răspuns:

Din postarea ta noi ar trebui sa intelegem ca tu inca il mai iubesti si speri sa va impacati. Pune puncful pe i.