Ai fi mai fericita daca nu ai mai face sex cu nimeni fara casatorie.E evident ca iti ascunde ceva.Eu si sotul meu nu ne-am ascuns niciodata telefoanele unul de celalat, fiecare stie parola celuilalt, nici nu am avut ezitari vreodata de a raspunde la intrebarea - cu cine ai vorbit?
Te incurajez sa vorbesti despre toate necazurile tale in rugacuine ce Dumnezeu, orice om are nevoie mai mult sa experimenteze dragostea lui mai mult decat dragostea oamenilor. Daca ascultam de poruncs Lui de a- l iubi cel mai mult pe El atunci nu idolatrzam oameni si tradarea lor chiar daca ne afecteazs nu ne darama viata, pentru ca Dumnezeu nu ne paraseste niciodata si nu ne tradeaza increderea.
Daca accepti sa ascunda lucruri de tine e evident ca nu vei fi respectata si te poti astepta oricand sa - ti spuna ca s-a plictisit de tine si gata.
Biblia spune sa cautam mai intai imparatia lui Dumnezeu si celelalte lucruri ni se vor da pe deasupra.si eu am plans ca proasta 2 ani dupa un tip duplicitar in tim ce Dumnezeu avea pentru mine un barbat credincios si decis sa isi intemeieze o familie bazata pe fidelitate si incredere.
Nu-i normal, dar este evident ca are ceva de ascuns, probabil o alta fata, o alta cucerire samd.
Daca o relatie s-a rupt odata, se va rupe curand de tot, fiindca ciorba reincalzita nu va mai fii buna niciodata.
Aia nu e impacare. Face sex cu tine in lipsa alteia. Cand va pune mana pe alta, va spune ca impacarea nu merge si te va lasa definitiv.
Ești naivă fetițo.
Ceea ce ai scris mai sus e un caz clasic de manual de relație dublă.
El e acum cu voi amândouă.
Nu e un bărbat foarte sincer, cum spui tu. E doar un bărbat suficient de inteligent încât să nu se lase prins.
Ți-a dat papucii când a cunoscut-o pe cealaltă.
Apoi s-a gândit, ce-ar strica dacă ar "beneficia" și de tine?
Nu s-a "împăcat" cu tine. Crede-mă. Îți vei da seama destul de repede.
N-am mai rezistat si m-am oprit din citit pe la jumatatea pledoariei. Mi-a fost de ajuns sa inteleg ca ai fost sclava lui mai pe scurt. Te-a plimbat printre decete cum a vrut el. El se desparte de tine in loc sa incerce sa gaseasca o solutie pentru o relatie mai buna, el face pe indiferentul, si dupa cand trec saptamanile iar penisul ii cere o gaura. Kboom! "Ce faci? Ne intalnim?"... dupa 5 minute... "oh, yeaa, ahh, ahhh, trage-mi-o baby, esti la fel de sexy ca in prima zi". Dupa acest sex, sunt curios de o chestie. A reinceput sa tina legatura cu tine ca in timpul relatiei sau te suna doar cand se plictiseste si vrea sa de-a la chic?
După ce am făcut sex am mai stat f puțin și am plecat, apoi când am ajuns acasă nu mi-a dat nici un semn, tot el l-am sunat, încă ma avea la Block peste tot și a trebuit sa ii zic eu sa ma scoată, nici așa nu a vrut din prima și efectiv a trebuit sa ma rog de el. Acum ne-am împăcat, a revenit totul la normal vorbim non stop ca înainte doar ca nu ma lasa sa ii verific telefonul. Am înțeles de la mai multe persoane ca e toxic sa te uiți in telefon dar totuși avem o relație de 2 ani…
Mi-ai confirmat si mai mult ceea ce ti-am spus. El practic ti-a aratat ca face ce vrea, ca el e seful, iar tu doar stai cu el pentru a-l satisface sexual. Norocul lui asta e... nu toti au parte de norocul lui sa gaseasca "femei" prostute ca tine. Lasa-l femeie si cauta-ti barbat adevarat care sa te iubeasca, care sa te respecte, si care sa-si de-a interesul cu adevarat in relatie. Pai ala ti-a tras-o, tot tu te-ai rugat sa-ti de-a unblock, a tot ezitat, a cedat intr-un final, si acum iti da interdictii asupra persoanei lui. Practic ti-a spus-o pe indirect ca acum aveti o relatie pe beneficii, in timp ce el isi permite sa mai de-a la gaura sau sa vorbeasca si cu altele. Come on baby, come on... este atat de evident. Si dupa pe la 35-40 de ani va mirati ca de ce nu va mai gasiti relatie, ca ati inaintat in varsta si baietii aleg alte optiuni mai tinere. Dupa spuneti ca baietii sunt in nu stiu ce fel, ca din cauza lor bla bla bla. La cine este problema de fapt? La barbat ca are ocazia sa prosteasca si a facut-o, sau la femeie ca a lasat ocazia de a putea fi prostita si a fost prostita?
''L-am sunat plangand si l-am implorat'' Nu mai fi penibila! Vrei sa stea cu tine din mila? Despartirile sunt oribile, dar comportamentul asta nu e normal. Are pe altcineva. Lasa-l sa plece.
''Cred ca dacă ar avea pe altcineva nu s-ar mai fi "împăcat" cu mine'' Esti foarte naiva. Cum sa nu aiba rost? El mai face putin sex, si tu mai stai putin neplansa. Amana despartirea ca ii e mila de tine ca te milogesti ca un caine si nu are puterea sa fie barbat si sa-si asume ca are pe altcineva.
Cand crezi cu tarie despre un om ca e foarte sincer, intreaba-te ce te-a facut sa crezi asta. Chiar ti-a demonstrat cumva asta sau asa a spus el ca e si tu l-ai crezut?