| Pupik1234 a întrebat:

Eu și prietenul meu suntem
Într o relație de 3 ani, ne înțelegem foarte bine
Problema este la părinții lui care nu vor să mă accepte deoarece ei consideră ca l aș lua de lângă ei (fiind și singur la părinți)
Astfel ieșind din gura lor numai cuvinte urate la adresa mea
Și i-am spus prietenului meu ca nu mi se pare normal ceea ce fac ei, din moment ce părinții mei l au acceptat așa cum este și îl tratează ca pe băiatul lor
Eu simt ca el nu mai vrea să lupte pentru relația asta și sunt disperată nu știu ce să mai fac
Și cel mai tare mă doare ca alege să îi mulțumească pe părinții lui (care oarecum îl limitează și nu vor să îl susțină în diverse lucruri) în loc să se gândească la el și la viitorul lui

Părinții lui fiind axați pe faptul ca nu trebuie să mă placă

Sfaturi?

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da-l la naibii, daca el este dependent de parintii sai, in loc sa te iubeasca si sa fie pentru tine, fiindca nu exista dragoste cu parintii lui intre voi, nu exista viitor fericit in acest caz.
Omul se insoara doar cu femeia lui, nu si cu parintii.

Nu mai pierde timpul inutil cu cineva care isi pune mai presus viata cu parintii, nu o casnicie cu tine, fiindca nu exista nici acum si in in viitor, o sansa sa se schimbe.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Conteaza foarte mult si varsta voastra ca daca sunteti oameni maturi va mutati impreuna si va vedeti de relatia voastra

| Cipi1212 a răspuns:

Dacă nu luptă pentru tine nu merită efortul.

| 1onur a răspuns:

Este genul de băiat care depinde de părinți lui toată viața lui și nu este capabil să-și ia o decizie de bărbat singur este clar ca părinți lui sănt cei care au cotizat pentru el toată viața lui..Nu trebuie sa accepți jignirile nimănui fiindcă nu leai greșit cu nimic nu leai făcut niciun rău. El trebuie sa fie bărbat și să-și asume totul să lase copilăriele astea că o să-l distrugă părinți lui. Trebuie sa discuți serios cu el și să-i spui dacă contezi pentru el cu Adevărat săte ia de soție dacă și tu îl vrei cu adevărat îl iei de bărbat vă mutați și prindeți o chiriei munciți pentru relația voastră.

| Pupik1234 explică (pentru 1onur):

Ideea este ca îl "limitează" prin faptul ca nu l lase sa se transfere la o facultate mai buna, în orașul în care sunt și eu la facultate, deoarece cred ca își pierde din "valoare" dacă face chestia asta pentru mine
Și mereu i-am zis să își caute și alte motive pentru care să se transfere și a găsit

| 1onur a răspuns (pentru Pupik1234):

Discută Domnișoară cu el este sigura soluție ști nu? Eu pot avea soluții câte dorești dar el dacă ascultă de mămica lui și tăticul lui ce mai putem face noi?

Nu-ți spun cu răutate Dumnezeu îmi este martor dar eu nu am ce pot face în situația asta fiindcă el este clar cum este el.

| Miruna333 a răspuns:

Fugi cat mai repede. Inca are cordonul ombilical atasat.
Nu inteleg de ce ai vrea un baietel de genul langa tine. Situatia nu se va imbunatati niciodata, doar se va inrautati. Acum alegerea e in mainle tale daca vrei sa ii suporti parintii limitati si pe el care se vede ca nu este pregatit sa isi ia viata in serios si sa nu mai asculte de mami si tati, Vei fi intotdeauna pe locul doi, pentru el doar ei conteaza. Asa ca nu te astepta sa fii o prioritate

| Pupik1234 explică (pentru Miruna333):

El simte ca mereu m-a pus pe locul unu iar pe ai lui pe locul 2
Și cumva i am arat ca se poate mai bine decât ceea ce zic părinții lui și totuși preferă să îi asculte pe ei ca să nu îi supere

| KovacsB a răspuns:

Daca nu pui acum piciorul in prag nu o sa reusesti sa-l mai pui vreodata.
Acum este momentul sa va masurati fortele si sa-l pe înțarci pe baietelul mamii. Daca nu reusesti lasa-l ca o sa-ti fie mai bine.

| Cinic a răspuns:

Problema este la el si la parintii lui. Daca este barbat ar trebui sa va mutati in chirie. O chialtuiala cam mare dar o sa aveti liniste in casa. Chirie sau despartire eu asta as face in locul tau.

| andreispeed250 a răspuns:

Sfatul meu este sa-l lasi daca isi alege parintii mereu in fata ta dupa o relatie de 3 ani, inseamna ca este imatur

| Pupik1234 explică (pentru andreispeed250):

Nu mereu i-a ales pe ei
Doar ca în situația asta, care ne decide viitorul, îi alege pe ei

| andreispeed250 a răspuns (pentru Pupik1234):

Exact cand era nevoie sa te aleaga