| FlorinaDaniela23 a întrebat:

Eu și soțul meu a luat concediu eu sunt în maternal pentru ca avem o fata care are un an el a zis sa mergem la mama lui în concediu după ce am ajuns aici la mama lui a început sa se certe cu mine și sa îmi zică ea mie cum sa îmi cresc copilul m-am enervat normal și i-am zis să își vadă de problemele ei ca nu e treaba ei cum îmi cresc copilul și după soacra a zis ca sunt needucata și ca e și a băiatului ei fata da e și a băiatului ei dar sa ne lase pe noi sa crestem copilul e al nostru nu a ei.Ce e de făcut în asemenea situație? Credeți ca eu am procedat corect certându-ma cu soacra?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Poate chiar are dreptate. Tu te certi si cu sotul in privinta copilului.

| MarianWLF a răspuns:

Nu degeaba spunem cuvantul soacra cu conotatie negativa laughing, ai procedat corect iar sotul tau trebuie sa te sustina, nu o lasa sa isi bage nasul.

| Violleta2022 a răspuns:

Iti iei copilul si te intorci acasa!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu va mai duceți in concediu la soacra

| ioana748 a răspuns:

Nu trebuie sa te certi. Femeia nu are intentii rele. Fa te ca esti atenta la sugestiile ei, ca esti in concediu. Zici ca ea, faci ca tine. Cauta o cale de mijloc. Stiu ca este greu, ca esti obosită, ca ai dreptate, dar de dragul sotului tolerează si pe mama lui cateva zile.
Si totusi sa fii atenta la ce spune ca poate zice si ceva folositor.
Sanatate si liniste sa ai,

| Cipi1212 a răspuns:

Sunt anumite mame de baieți care nu își suportă nurorile.

| KovacsB a răspuns:

Credem ca aveti probleme la mansarda cu totii in familie.

| bannedMF a răspuns:

Sa nu te mai duci pe la soacra