| FlorentinaGabriela76 a întrebat:

Eu și soțul meu avem 2 copii, dintre care unul are autism e băiat și are 9 ani soțul meu a zis ca el nu mai vrea să aibă copil cu probleme și ca să îl dam la stat și sa ramanem doar cu fata are 5 ani ea e sanatoasa eu nu vreau asta sunt mama amândurora nu pot renunță la băiat chiar dacă e bolnav.Mam gândit sa bag divorț de soț dar nu știu sigur totuși e tatăl copiilor mei.Voi ce credeți ca ar trebui sa fac? La copii nu renunț

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum dracu sa zica asa ceva de copilul lui? Nu mai sta cu el, divort urgent si sa ii ceri cat mai multa pensie alimentara

| Madaxo97 a răspuns:

Eu zic mai bine să îl dai pe soț la stat, el e singurul cu probleme psihice din familie din moment ce vrea să își arunce la gunoi propriul copil doar pentru că are autism, bagă divorț urgent de asemenea bărbat, ăsta nu se numește tată care atunci când da un pic de greu, vrea să renunțe la copil.

| Cipi1212 a răspuns:

E greu când ai copii cu probleme. Totuși autismul se poate trata sau cel puțin ameliora.

| 1onurSimion a răspuns:

Renunță la soțul tău da nu la copii Niciodată. Pentru el copii înseamnă nimic dacă a ajuns să-și dorească o așa prostie imensă și inumană pentru propi lui copii Doamne Dumnezeule ferește cum să-ți dorești așa ceva Petru copii tăi...pe unul să-l iubești cu Adevărat și pe unul să-l dai la stat trebuie sa ai o inima de câine să-ți lași copil pe mâinile statului ce scârbă de om...