| ginaina65878 a întrebat:

Eu și soțul meu avem 2 copii, fata de 16 ani și băiatul care are 21, dar e la casa lui. Fata încă sta cu noi, soțul meu i-a confiscat telefonul fetei iar eu l-am convins sa îi dea telefonul înapoi, i l-a confiscat pentru ca a întârziat puțin și nu a răspuns la el. Mulți îmi spun ca eu o alint prea mult pentru vârstă ei.Voi ce credeți? Ce aș putea face în situația asta? O iubesc prea mult și de asta îi iau apararea

6 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Sotul tau sa nu uite ca a fost si el tanar si de multe poate statea pana tarziu afara cu prietenii fara sa vrea sa intre in casa, nu e la munca sa se prezinte la fix fara intarzieri, prea exagerat un 10-20 de minute acolo nu e capat de tara.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca o iubesti asa de mult de ce nu ai vrea sa invete sa respecte si niste reguli?

| Cipi1212 a răspuns:

E bine când te înțelegi cu fiica ta.

| Miruna333 a răspuns:

Pedeapsa are rol temporar. Crezi ca dupa nu va mai intarzia in viata ei? Suntem oameni si gresim, nu e capat de lume. Nu a furat, nu a dat in cap. Sotul sa fie mai intelegator, e inca o adolescenta. Vorbeste cu sotul de acum inainte sa luati dinainte aceeasi decizie. Daca va jucati de a parintele bun si rau, ea nu va intelege nimic si mereu va alerga spre tine ca stie ca esti mult mai intelegatoare. Discuta cu sotul tau acest aspect

| GeorgianaRoman21 a răspuns:

Gresala voastra cea mai mare, ca si parinti, mi se pare ca vine din faptul ca tu si sotul tau nu aveti aceeasi abordare. Voi doi trebuie sa faceti o echipa si sa hotarati cum sa procedati in diverse situatii. Dar daca tu reactionezi intr-un fel si sotul tau complet diferit, ce sa mai inteleaga copilul?