Sotul tau sa nu uite ca a fost si el tanar si de multe poate statea pana tarziu afara cu prietenii fara sa vrea sa intre in casa, nu e la munca sa se prezinte la fix fara intarzieri, prea exagerat un 10-20 de minute acolo nu e capat de tara.
Eu cred ca tu gresesti enorm fiindca ii dai nas si ea nu va invata nimic, ca atare data viitaore va intinde coarda si mai mult, fiindca acum stie ca o aceoperi si poate sa faca ce vrea, ca nu va fi pedepsita.
Pacat ca nu realizezi cat gresesti in educatia fetei si sper sa nu regreti mai tarziu ceea ce ai fi trebuit sa faci azi.
Daca o iubesti asa de mult de ce nu ai vrea sa invete sa respecte si niste reguli?
Pedeapsa are rol temporar. Crezi ca dupa nu va mai intarzia in viata ei? Suntem oameni si gresim, nu e capat de lume. Nu a furat, nu a dat in cap. Sotul sa fie mai intelegator, e inca o adolescenta. Vorbeste cu sotul de acum inainte sa luati dinainte aceeasi decizie. Daca va jucati de a parintele bun si rau, ea nu va intelege nimic si mereu va alerga spre tine ca stie ca esti mult mai intelegatoare. Discuta cu sotul tau acest aspect
Gresala voastra cea mai mare, ca si parinti, mi se pare ca vine din faptul ca tu si sotul tau nu aveti aceeasi abordare. Voi doi trebuie sa faceti o echipa si sa hotarati cum sa procedati in diverse situatii. Dar daca tu reactionezi intr-un fel si sotul tau complet diferit, ce sa mai inteleaga copilul?