| Mirabela6789 a întrebat:

Eu si sotul meu avem 3 copiii baiatul cel mare nu e al lui e al meu din alta relatie are 10 ani doar baiatul de 6 ani si fata de 3 ani sunt copiii lui biologici fata e atasata de el dar el sta tot timpul cu baieţi când o las cu el îmi zice sa o iau cu mine pentru ca el nu şi a dorit niciodata fata şi când o iau eu langa mine pe fata el comenteaza de multe ori am avut certuri cu el pe subiectul asta.Cum să îl fac sa petreaca timp si cu ea nu doar cu baieti?

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

La ce ai mai facut atitia copii dracu stie, daca vezi ca el nu îi vrea, oameni nebuni.

| Violleta2022 a răspuns:

Mai dai si omului aluia pace, ca l-ai innebunit!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iar tu? Alta poveste inventata. La a cata esti 20-30?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai primti atatea sfaturi, la aceeasi intrebare pe care o postezi de n-spe zile.

| sweetys a răspuns:

Ii spui ca cromozomii din sperma lui deterimina sexul copilului, deci e doar el responsabil de sexul copiilor. Si lăsând filozofia/biologia, ii spui verde in fata ca si fata e a lui si ca si ea isi doreste sa petreaca timp cu el, fiindca il iubeste.

| Arlekin a răspuns:

Iubirea tatălui, diferită de cea a mamei, se manifestă mai degrabă discret: prin acțiuni, și mai puțin prin cuvinte...
am avut 9 neveste, am 7 copii, 11 nepoti si 6 stranepoti...
succes

| milliongirl a răspuns:

Buna.Uite ce spune chatbotul, poate te ajuta :
Discuție deschisă și sinceră: Încearcă să ai o discuție calmă și sinceră cu soțul tău despre importanța petrecerii timpului cu toți copiii. Explică-i cum se simte fetița și cum acest lucru îi poate afecta dezvoltarea emoțională.
Activități comune: Propune activități pe care le pot face împreună, cum ar fi jocuri, citit povești sau plimbări. Poate fi util să începeți cu activități scurte și plăcute pentru amândoi.
Roluri și responsabilități: Împărțiți responsabilitățile legate de copii. De exemplu, el poate să se ocupe de băieți într-o zi, iar tu de fetiță, și invers în altă zi. Astfel, fiecare copil va avea timp de calitate cu ambii părinți.
Terapie de familie: Dacă situația nu se îmbunătățește, ar putea fi util să consultați un terapeut de familie. Un specialist poate oferi perspective și strategii pentru a îmbunătăți dinamica familială.
Exemple pozitive: Arată-i soțului tău exemple de tați care petrec timp cu fiicele lor și cum acest lucru le întărește relația. Uneori, exemplele din exterior pot fi foarte convingătoare.
Încurajare și apreciere: Încurajează-l și apreciază orice efort pe care îl face pentru a petrece timp cu fetița. Recunoașterea și aprecierea pot motiva schimbări pozitive.
Este esențial să abordați această problemă cu răbdare și înțelegere.