| Irinairyna43 a întrebat:

Eu și soțul meu avem o fată are 3 luni, el era violent dar de când face terapie s-a schimbat și chiar nu mai e violent deloc. Eu și cu el ne înțelegem bine, acum și cu fata petrece timpul însă părinții mei zic ca el se preface dar nu e adevărat. Eu după cum îl vad sa schimbat.Cum sa îi fac și pe ei sa vadă ca el s-a schimbat în bine?

4 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tu nu poti schimba perceptia celor din jur despre sotul tau. Parintii tai iti vor binele si sunt ingrijorati pentru tine. Sunt circumspecti. Iar asta e un lucru bun.

Bineinteles ca tu il vezi schimbat pe sotul tau, tu esti "emeshed", esti prinsa in mreje.
Insa comportamentul unui om este CEL MAI DIFICIL lucru de schimbat. Acolo sunt pattern-uri formate si cimentate in ani de zile.
E bine ca el doreste sa se schimbe. Dar nu fi naiva. Are foarte mult de lucru. Fii realista.

| Yurisa a răspuns:

Schimbarea nu se întâmplă peste noapte, iar părinții tăi vor avea nevoie de timp pentru a vedea că soțul tău este cu adevărat diferit și că nu este o prefăcătorie (așa cum zici tu). Cu răbdare, ei vor observa în timp dacă aceste comportamente pozitive persistă.

| Miruna333 a răspuns:

O persoana violenta tot va avea scapari. Va avea nevoie de ani de terapie pana cand sa treaca peste aceste iesiri. Nu as putea sa trec peste asa ceva, cu toate ca a apelat la terapie.
M-as pune pe mine in pericol, cat si pe copil. Violenta nu se iarta.
Iti inteleg parintii pentru ca le este frica, copilul lor este in pericol

| GeogG23 a răspuns:

Nu ai mai intrebat chestia asta pana acum? In orice caz, doar timpul poate sa le rezolve pe toate.