Esti majora, dar daca stai cu parinti, daca tot ei te mai si intretin, atunci foarte frumos te arunca in strada cu tot cu tigan duva invirtinduva la satra de tigani, acolo iti este locul.
Asa ca nu vad ce te plingi ca parintii tai nu te inteleg.Pe linga ca stai tu pe capul lor, leai mai adus si un tigan puturos si unsuros sa ce? Sa va creasca maicata, nu-ti este rusine, la munca putorilor
Banui ca o sa spui ca nu stiu ce, nu stiu eu ce faci tu, dar daca tu spui ca parinti nu te inteleg, inseamna ca stai cu ei, pentru ca daca ai stat la casa tiganului sau la casa voastra, separatri de parinti, nu vad ceti mai pasa tie ce spun parintii tai, ori ca ei nu inteleg ceva.
Spui astea cand locuiesti cu ei ba te mai si intretine, iar eu cum am spus mai sus, vas fi aruncat de inainte sa te mariti in drum, ai 24 de ani hai valea, du-te, satra scrie pe tien, vrei tigan, du-te la tigani, au dreptate parinti tai poti sa te superi ai ajuns ultima femeie nu mai erau romani, ala tiganu era ultimul mohican
Nu am nimic cu tiganii dar mai toti is asa, adica certati cu munca, si felul ala al lor dea fi adica tigani, deci eu nu-s curios sa am dea face cu ei, nu-s impotriva lor, dar fiecare la locul lui.
Trebuie ca TU sa intelegi ca nu poti controla ce gandesc parintii tai sau alti oameni.
Esti majora, n-au ce sa mai faca parintii tai. Spune-le ca daca nu-ti dau pace ai plecat in lume si uiti de existenta lor. Ai viata ta. Nu trebuia sa o traiesti dupa cum vor altii!