Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 5 Noiembrie 2024 sunt:
Buna ziua. Vorbesc cu o fata de aproximativ 5 luni, ea are 27si eu 25 de ani.Chestia este ca ea are si un copil de 8 ani. Nu stiu ce sa fac, daca sa raman cu ea sau nu, chestia asta ca are un copil ...? (mai mult)
Bună seara, am 17 ani și o relație bună cu ambii părinți, dar în această seară la masă mama mea a văzut ca eu știu parola de la telefonul tatălui meu, iar în jurul orei 00:00 a venit la...? (mai mult)
Bună tuturor. Discut de câteva luni cu o fată mai mare cu aproape 10 ani și care locuiește și muncește undeva la 70km distanță( asta nu e un impediment), nu a mai fost căsătorită sau lucruri...? (mai mult)
Vreau sa mă ajutați cu niste sfaturi va rog Am 24 de ani Chestia e că am ajuns sa cred că nu există dragoste și nu îmi doresc să mă căsătoresc vreodată De foarte mult timp nu mă mai bucura...? (mai mult)
Cum pot să dau doar de oameni potriviți și să aleg oamenii cu grijă, de acum înainte? Mă tem ca în viitor să nu mai fac vreun pas greșit și să nu mai mă las traumatizată emoțional, ...? (mai mult)
Bună vin și eu o întrebare pentru voi am 17 ani locuiesc cu iubitul meu el are 19 ani noi nu suntem romi suntem români doar ca eu am decis sa îmi construiesc o familie cu el ne iubim mult el e responsabilsabil...? (mai mult)
Salutare! Am nevoie de o perspectiva asupra anumitor lucruri, vreau sa le pun într- o cu totul alta lumina primind un raspuns din exterior, tot ce cred eu poate sa nu- mi fie de ajutor...Sincer ma simt...? (mai mult)
Am o perioadă urâtă.Mi- am pierdut locul de muncă, am trecut printr- o despărțire cruntă, mi- a murit jumătate din familie, nu am prieteni și nu știu încotro să mă îndrept.Am încercat să...? (mai mult)
Salut tuturor! Am o întrebare destul de ciudată, pentru context sufăr de anxietate și depresie generala (diagnosticate), doar ce m- am mutat in Craiova de unul singur și am 21 de ani, problema ...? (mai mult)
Voi la masa de duminică, la prânz, sunteți toată familia la masă?
Ce părere aveți despre fetele care devin mame la vârste foarte mici?
Recent am devenit mama unui baiețel cam acum 2 luni am 16 ani eu și iubitul meu suntem de etnie romă dar eu cu el nu prea mă mai înțeleg și de asta nu pot pleca de la el deși îmi doresc să ne...? (mai mult)
De ce nu pot gasi pe cineva? Am 27 de ani si am fost singur aproape toata viata. Tot ce vreau e sa iubesc si sa fiu iubit, dar parca este tot mai greu cu fiecare zi care trece. Simt ca treaba mi- am facut-...? (mai mult)
Locuiesc împreună cu soțul meu la părinți mei pentru ca noi suntem căsătoriți de un an și ai mei au zis ca putem sta la ei pana ne găsim o casa pentru noi doi doar ca ei nu mai sunt de acord ...? (mai mult)
Ce aș putea să fac ca mama să nu mai fie așa strictă? Nu am voie să ies niciodată și nu știe ce scuze să folosească ca să nu mă lase să ies… mă compară cu animalul de companie, spunând...? (mai mult)
Cum ajunge Pedofili, în mediul online să câștige încrederea Adevărată unui copil. Care sănt pași care îi parcurge în mediul online un Pedofil de ajunge, copii, Adolescenți naivi, inocenți...? (mai mult)
Bună seara, vorbesc cu o fată de o lună, ea are 25 eu 26 de ani, ne- am văzut de 3 ori. Azi am fost cu ea la întâlnire și a fost totul super bine, am facut- o să radă, zâmbească. Ne- am...? (mai mult)
De ceva timp trec printr- o situație mai diferită soacra mea a decedat recent iar soțul meu suferă din cauza asta și nu prea vrea sa mai vorbească cu nimeni nici măcar cu mine eu îmi doresc să...? (mai mult)
Buna TPU! Va scrie o mămică neliniștită La 28 de saptamani am avut niste dureri crunte in partea lombara de nu puteam sa merg mai deloc. Am fost la medicul meu ginecolog si mi- a comunicat sa iau...? (mai mult)
Soțul meu muncește în străinătate acum e acasă pentru ca eu sunt însărcinată din nou și avem și un băiat are 3 ani și îmi e greu sa am grija de el mi se pare cam greu totul eu find însărcinată...? (mai mult)
Am 18 ani locuiesc la părinți mei am și o fată are 11 luni cu mama ma înțeleg foarte bine dar cu tata eu îmi doresc sa ma înțeleg mai bine cu el dar el a început sa îmi zică ca nu sunt fata...? (mai mult)
Recent, relația dintre mine și mama a fost destul de tensionată deoarece au început să apară des mici certuri. Astăzi, s- a întâmplat ca ea să- mi ia telefonul și a văzut că mă descărcam...? (mai mult)
Salutare, dau funda dacă iubita mea are 18 ani iar eu 17, si vrea sa se mute cu mine împreună pot avea ceva probleme? Sau daca părinți ei merg la poliție sau etc? ..precizez ca părinții mei ...? (mai mult)
Nu am avut niciodată o relație cu o fata și nu am cum sa îmi fac datorita ca nu ma place niciuna, cum e sa fi într-o relație?
Am nevoie de parerea voastra ca sa inteleg o situatie, pentru ca ori am eu standarde prea inalte, ori barbatii chiar sunt mai prosti decat un copil de 5 ani. Pur și simplu nu știu ce să mai cred și...? (mai mult)
O prietenă are 13 ani si iubit de 17. ea a zis ca are incredere in el si de ceva timp baiatul ii tot cere poze fara sutien si nu stie ce sa faca pentru ca nu vrea sa l supere si sa se despartă pentru...? (mai mult)
Buna! Dati- mi niste idei sa fac ca laptop- ul meu vechi sa para ca e stricat, ca sa o pacalesc pe mama sa imi cumpere un laptop mai nou si asa vine black friday, ca m- am saturat de harbul asta care...? (mai mult)
Hey TPU, vreau o părere de la voi am un bebeluș de 2 luni stau in casa cu părinții mei și tatăl copilului acesta nu este de acord sa intre mama mea la copil spunând că nu este îngrijită mama...? (mai mult)
Buna seara! Am si eu o problema mai delicata. Am o relatie cu un barbat la 22 de ani, mai tanar cu putin decat mine, inca in facultate, care locuieste in chirie cu fratele lui. Desi ne intelegem bine...? (mai mult)
Bună. Am o întrebare pentru băieții care au surori. De ce nu sunt de acord ca sora lor sa se combine cu cel mai bun prieten al lor? Care sunt motivele? Am mai întrebat pe cineva și mi- a spus că...? (mai mult)
Nu mai vorbește cu el sunt despărțiți dar ea încă poartă verigheta de ce?
Salut. Am si eu o problema, si nu mai stiu de la cine sa cer un sfat. Sunt într- o relatie cu o femeie de 3 luni. Ne cunoaștem de ceva vreme. Problema este ca eu o iubesc mult, dar ea spune ca inca...? (mai mult)
Cum pot sa ii explic soțului ca nu e ok sa alinte copilul exagerat? Doar eu cert copilul sau ii spun ca nu e voie, el niciodată nu îl lasă să facă activități singur nici măcar pașii de aceia...? (mai mult)
Salutare! După cât timp fosta voastră iubită, v- a căutat pentru împăcare? Credeți în revenirea sentimentelor din partea unei foste față de cel pe care l- a părăsit chiar dacă o fosta...? (mai mult)
Doar barbatii bogati isi pot permite sa aiba sotii cu 15 - 20 de ani mai mici (in unele cazuri diferenta fiind si mai mare de atat) sau aceasta e o chestie care poate fi intalnita si la cupluri obisnuite,...? (mai mult)
De ce unii barbati din generația asta asteaptă de la femeie să faca anumite lucruri, sa inițieze, să domine, acestia aflandu- se intr- o energie feminină? De ce a apărut aceasta comoditate a ...? (mai mult)
Bună tuturor! Am trăit într- o familie disfunctionala, prin urmare nu știu ce înseamnă o familie sănătoasă. La începutul anului am cunoscut un băiat la locul de munca (avem în prezent și...? (mai mult)
La baptiști se face pomenirea morților la un 1 an? Exista vreun ritual?
De cate ori se poate casatori un cuplu?
Buna! Cum pot rămâne în mintea unui băiat?
Am o relație chiar foarte frumoasa cu soțul meu însă nu înțeleg de ce familia mea nu e de acord cu el. Eu cu el oricum ne- am gândit să plecam din țară amândoi și să avem amândoi o viață...? (mai mult)
Ma simt singur si trist, simt nevoia de afectiune si sa am pe cineva alaturi, dar nu gasesc pe nimeni compatibil si cu care pot forma o relatie serioasa. Toate persoanele pe care le cunosc, sunt intr-...? (mai mult)
Cum pot găsi o persoană după data de naștere? Nu îi știu numele! Este vorba despre sora mea! E o poveste mai complicată și nu știu ce aș putea face! AJUTOR!
Când eram minora am rămas însărcinată fără voia mea adică (viol)chiar de unchiul meu aveam 15 ani atunci am născut copilul la 16 ani părinți mei știu ce s- a întâmplat.și de asta acum unchiul...? (mai mult)
Bună, nu știu cum să vă adresez pentru că e noapte e 02:03. As vrea daca as putea să- mi răspundă cineva la niste întrebări sau macar niste sfaturi.Mai întâi să mă prezint, sunt Andreea...? (mai mult)
Buna seara, vorbesc cu o fată de 3 săptămâni, ne- am vazut o data, și a fost totul ok. Eu am 24 de ani și ea 21. Și am rămas ca o sa ne mai vedem. De vorbit am tot vorbit, dar când vine vorba...? (mai mult)
Buna, acum cateva luni puneam intrebari stupide la misto (eram proasta) bine si acum sunt dar na. Am nevoie de ajutorul vostru cu un sfat. Tata ma face sa ma simt groaznic de incomod cu el, ma atinge...? (mai mult)
Buna ziua, mă confrunt cu o problema. Am avut o iubită care a fost înșelată de fostul ei acu câțiva ani și nu mai are pe nimeni de trei ani, trag eu cu ea. Nu am ieșit niciunde împreună, ...? (mai mult)
Eu și soțul meu avem o fată are 3 luni, el era violent dar de când face terapie s- a schimbat și chiar nu mai e violent deloc. Eu și cu el ne înțelegem bine, acum și cu fata petrece timpul însă...? (mai mult)
Salut! Voiam să vă întreb cum reușesc unii să aibă relații de 2- 4 ani? Este vorba de iubire sau își oferă mai mult timp? Cei care sunteți împreună de atâta timp, care este secretul? Am ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
EdiZzz2433 întreabă:
FlorinVictor20 întreabă:
ancaanca2344 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!