anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu si un baiat am hotarat sa fim impreuna. Azi a auzit niste aberatii de la 4 persoane care s-au jurat ca e asa. Cum sa-i demonstrez ca nu e adevarat? Nu ma crede nici in ruptul capului.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce să-i demonstrezi, că nu are încredere în tine?
Dacă crede la ce aude, liber!
Pa, pa.

| CudiDaKid a răspuns:

Eu cred ca e normal sa nu te creada de vreme ce de abia a-ti inceput o relatie, deci nu te cunoaste asa bine..eu zic sa vorbesti cu el si sa ii spui sa iti mai dea o sansa sa ii demonstrezi ca ceea ce au spus cele 4 persoane e o miniciuna

| Naturelle a răspuns:

O relatie e bazata pe incredere, daca pleaca urechea la ce spune lumea asa va face mereu. Spune-i ca si tu ai putea auzii tot felul de aberatii dar nu ar insemna ca trebuie sa crezi tot, in fond nu tot ce zboara se mananca + ca lumea e foarte rea.

| Darkkhan a răspuns:

În primul rând ar trebui să spui ce aberații.

| Florescu23012000 a răspuns (pentru Darkkhan):

Ca mi-am luat ****. Ceea ce nu este adevarat. Doamne fereste.

| Darkkhan a răspuns (pentru Florescu23012000):

Dacă nu te crede acum la o chestie atenție, absurdă!, atunci nu merită să continui relația cu el deoarece nu te va crede niciodată.
O relație fără bună înțelegere și fără încredere, nu va ajunge departe.
Acesta este doar un sfat, poți fie ține cont de el, fie nu, aceasta fiind propria-ți alegere.
Dacă mă asculți sau nu, este greșeala ta, eu sunt aici doar pentru sfat!

| Florescu23012000 a răspuns (pentru Darkkhan):

Nu mai suntem impreuna. Ceea ce vreau e sa vada pentru numele lui Dumnezeu ca este o tampenie. Dar nu ma crede... si din vorba-n vorba se duce dra*u imaginea mea. si mai ales, starea mea de bine, fericire. Cum fac sa ma creada? Sau...cum ii demonstrez?