Ar fi bine sa suni la protectia copiluli, e pacat de copil si pacat ca D-zeu da copii la toti nenorociti.
Bună.
Te rog să anunți de urgență Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului printr-o sesizare scrisă din care să reiasă cele auzite și văzute de tine.
Aceștia din urmă se vor deplasa la domiciliul copilului pentru o anchetă socială.
Sau poți anunța chiar Poliția prin apel de urgență prefixul județului tău urmat de 112, și ei se pot sesiza în astfel de situații pe fond de rele tratamente aplicate minorului.
Se poate forma o echipă mixtă formată din polițist și asistent social!
Nu sta pe gânduri, este în joc viața unui copilaș care nu merită așa viață.
Succes.
Pa, pa.
Nu mai sta pe ginduri suna de urgenta la 112 cei de acolo vor sti ce sa faca. Sau daca sti numarul de la Protectia Copilului....suna acolo.
Daca "ar trebui" depinde de tine... De putut, se poate: directia de protectie a copilului, politia...
Eu daca as fi an locu tau as anunta pe cei de la protectia copilului sa-i faca o vizita daca masa nu e an stare sasi creasca copilu
Cred ca o sa fac asta, dar ma voi muta din locul asta, ca daca mai stau mult innebunesc
Trebuia de mult sa anunti ori 983, ori Politia, ori protectia Copilului! Sau puteai kema atunci imediat Realitatea tv! Sper k intretimp ai facut deja ceva, si te rog sa ne spui si noua care e situastia acum! Din pacate mai exista multi parinti denaturati si inconstienti!
Daca nu suni tu, da-mi adresa ca v-oi suna eu... pup pentru raspunsul la intrebare
La 1- 2 zi dupa ce am auzit copilul tipand, dimineata s-a prezentat la usa respectivei vecine o doamna(am vazut asta cand iessam sa plec spre facultate)
de atunci nu am mai vazut nici copilul nici vecina, iar din locuinta lor nu se mai aud zgomote.
ma gandesc ca cineva a raportat asta inaintea mea.
multumesc tuturor pentru sfat si sper ca daca ar fi fost sa fie mai rau sa fiu capabila sa il ajut cumva pe copil.