| Malina67 a întrebat:

Eu sunt extrem de geloasa am fost cu sotul meu la ziua unei colege de a lui de munca acolo a luat-o de mâna a dansat cu ea şi toate astea în faţa mea era şi sotul colegei lui acolo dar el nu a zis nimic am ieşit afara puţin pentru ca mi s-a facut rau când i-am vazut a fost şi o prietena de a mea şi mi a dat nişte apa şi o pastila sa îmi revin.Vi se pare normal ca a facut asta fix în faţa mea? Ce ar trebui sa fac în situatia asta?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Trebuia sa faci acelasi lucru cu sotul colegei lui.

| MarianWLF a răspuns:

Nu mi se pare normal, in primul rand mi se pare ciudat sa fi invitat tu ca barbat insurat de catre colega ta la ziua ei, nu vreau sa pun paie pe foc dar cat de bine se inteleg ei doi la munca de fapt?
A fost o lipsa de respect fata de tine si ai tot dreptul sa fi suparata, trebuie sa-i spui ca te-a deranjat, consider ca era lipsa de respect chiar daca nu erai de fata, ca intrati intr-o hora toti e una dar asa ceva e prea mult, de asta urasc din tot sufletul chefurile, am patit si eu cu fosta mea prietena, chefurile si dansurile alaturi de putin alcool egal atingeri si posibilitatea starii de flirt cu sexul opus, mi se face sila.

| ioana748 a răspuns:

Pai,daca a luat o pe colega de mana, nu trebuie sa suferi. Nu a fost sa fie.
Doreste i fericire si viata merge mai departe.
Din pacate, este indragostit si fiind si colegi, se va infiripa ceva intre ei.
Eliberează l pur si simplu.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu trebuia să danseze cu altcineva de față cu tine.

| 1onur a răspuns:

Ești soția lui. iar el dacă a făcut toate astea în fața ta fără săi pese cu Adevărat de tine ce vei simți tu cum te vei simți tu când te va vedea cu acea femei de mână dansând de față cu tine știind mai alea cât de mult îl iubești este mare mare nenorocit mare rău de tot...

| 1onur a răspuns:

Ști ce trebuia să faci acolo? Să iei un bărbat de mână să dansezi de față cu el cum el dansa cu acea femei în fața ta fața de tine fără să se gândească fără săi pese de tine fără săi pese de sentimentele tale și să ți-le calce în picioare în pași de dans SI TU LOAI UN BĂRBAT DE ACOLO frumos de față cu el și dansa cu el DE FATĂ CU EL.

El Tea înjosit de față cu femeia aia pur și simplu prezența ta acolo valorea ta acolo a fost călcată în picioare ai fost un om inexistent acolo nu trebuie sub nicio forma săte trateze așa ăla merită să fie înlocuit dacă el tea trata așa.

| bannedMF a răspuns:

Foarte normal. Mai ales daca colega este mai fit decat tine. atunci este de inteles.