anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu sunt in clasa a11-A si nu stiu de ce trebuie sa ne trezim de dimineata ca sa mergem acolo cum pot sa-i mint pe parinti sa le spun ca nu vreau sa merg. Nu a mers cu sunt racita ma doare capul imi e somn, etc mai multe sfaturi va rog frumos! Funda si vot :* :*

15 răspunsuri:
| cuvant a răspuns:

Pur si simplu le spui nu vreau. Daca-i minti o sa iti scada imaginea si increderea din partea lor. Pe langa asta daca vezi locurile de educatie ca si o pierdere de timp atunci viata va fi o pierdere de timp si o fuga dupa bani

| Alesia27 a răspuns:

Pe bune acum, ce esti atat de lenesa? Daca nu iti place scoala renunta si fate chelnerita. Ce mai astepti, pier de vara?

| anonim_4396 explică (pentru Alesia27):

Tu nici macar nu te gandesti cat de obosita sunt dimineata cand ma trezesc la 7:00 straight face

| Alesia27 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu ma trezesc la 6:30.

| anonim_4396 explică (pentru Alesia27):

Si normal ca esti obosita.

| Alesia27 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu sunt. Poate fiindca ma culc la o ora rezonabila. Zic si eu...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca la scoala nu suporti sa te trezesti dinineata sa te duci la scoala ce ai sa faci toata viata cand ai sa fii obligata sa ajungi la ora fixa la serviciu?
Ai sa suni in fiecare zi sa zici ca esti racita? sau ai sa intarzaii in fiecare zi pana te da afara?

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Macar o zi sa nu merg

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai vine weekend ul in 2 zile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De obicei pentru lipsa de chef e buna o gargara cu pioneze, ar trebui sa incerci happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta e lene.si lenea e asociata cu saracia, necazurile in viata, si neajunsurile de orice fel. daca o asociezi si cu minciuna si cu viciile si asta iti doresti, iti doresc succes.

| SentimentalConsil a răspuns:

Depinde si la ce ora te culci, sambata si duminica nu iti ajung?

| putrack a răspuns:

Eu te-as sfatui sa te trezesti ca+ de asta la servici ce o sa faci cand trebuie sa fii la ora fixa acolo(vorba lui suntserios) deci obisnuieste-te cu chestia asta cu sculatu' de dimineata si nu-ti minti parintihappy oricum bafta la obisnuit

| danger0ousgirl a răspuns:

Stiu cum e...de multe ori intarzii la scoala fiidnca ma trezesc tarziu.Zic inca 5 minute mai dorm si inca 5 pana se face aproape 8 cand eu rtebuie sa fiu la scoalalaughing. Dupa aceea, pana ma imbrac, machiez stau la o cafea si tigara se duce timpu si de obicei nu ma duc la prima ora decat sa ajung la si jumate....Lasa,mai e putin si vine vacanta si atuncia dormi cat vreibig grin