Pur si simplu le spui nu vreau. Daca-i minti o sa iti scada imaginea si increderea din partea lor. Pe langa asta daca vezi locurile de educatie ca si o pierdere de timp atunci viata va fi o pierdere de timp si o fuga dupa bani
Pe bune acum, ce esti atat de lenesa? Daca nu iti place scoala renunta si fate chelnerita. Ce mai astepti, pier de vara?
Tu nici macar nu te gandesti cat de obosita sunt dimineata cand ma trezesc la 7:00
Eu ma trezesc la 6:30.
Si normal ca esti obosita.
Nu sunt. Poate fiindca ma culc la o ora rezonabila. Zic si eu...
Daca la scoala nu suporti sa te trezesti dinineata sa te duci la scoala ce ai sa faci toata viata cand ai sa fii obligata sa ajungi la ora fixa la serviciu?
Ai sa suni in fiecare zi sa zici ca esti racita? sau ai sa intarzaii in fiecare zi pana te da afara?
Macar o zi sa nu merg
Pai vine weekend ul in 2 zile.
Eu te-as sfatui sa te trezesti ca+ de asta la servici ce o sa faci cand trebuie sa fii la ora fixa acolo(vorba lui suntserios) deci obisnuieste-te cu chestia asta cu sculatu' de dimineata si nu-ti minti parinti oricum bafta la obisnuit
Stiu cum e...de multe ori intarzii la scoala fiidnca ma trezesc tarziu.Zic inca 5 minute mai dorm si inca 5 pana se face aproape 8 cand eu rtebuie sa fiu la scoala. Dupa aceea, pana ma imbrac, machiez stau la o cafea si tigara se duce timpu si de obicei nu ma duc la prima ora decat sa ajung la si jumate....Lasa,mai e putin si vine vacanta si atuncia dormi cat vrei