Cunosc o multime de oameni in situatia ta. Solutia este sa cresti stima de sine. Iar stima de sine creste, cand obtii rezultate bune, recunoscute de altii. Examene, succese profesionale, chiar si recunoastere in hobby.
Nu este caracteristica rea, daca stii deosebi raul de bine.
Inseamna ca esti perfectionist.
Insa, multora nu le place.
Sustine-ti parerea, doar daca esti convins ca ai dreptate si te-ai gandit intai foarte bine, la toate laturile problemei!
Când te compari cu alții care au mai mult, gândește-te cum sunt muult mai mulți cei care au mult mai puțin decât tine. și cum genul asta de mentalitate îți fură efectiv plăcerea de a trăi
Niciodata nu le putem avea pe toate. Sau le putem avea pe toate dar nu pe toate odata. Omul de regula invata sa aprecieze putinul pe care il are atunci cand pierde tot "luxul" pe care il avea odinioara. Si eu eram ca tine sa stii. Cu toate ca aveam mult peste medie, nu eram niciodata multumit. Intr-o zi am pierdut tot sau ma rog, aproape tot si am realizat cat de fericit eram dar nu apreciam. Acum ma bucur de orice lucru pe care majoritatea il considera un nimic. Chiar si atunci cand apar cateva raze de soare afara sau e cafeaua din pahar buna ma bucur ca un copil. Momentele mici conteaza sa stii, cu alea ramai in final. Momentele mari de fericire apar extrem de rar si tin foarte putin.
Eu sunt așa! Mereu ceva îmi perturba liniștea psihica, mă gândesc mereu la lipsuri și că nu sunt că alții sociabil, îndrăzneț extrovertit etc; parca mă simt inferior! Și când aveam bani mai multi eram varza psihic nu ma făcea fericit! Mereu mă comparam cu alții. Noi numai în cripta o sa fim mulțumiți! Nu suntem recunoscători de nimic
Uite o metodă extrem de simplă: https://clubmistic.ro/......osugestie/ Poate funcționează, poate nu, dar nu consumă prea mult timp și energie, deci merită încercată fără riscuri.
CătălinaMiruna820 întreabă: